Haberler

iPhone 15 İçin Fiyatlar Paylaşıldı: Beklenmeyen Fiyatlar!

Geçtiğimiz günlerde Apple, iPhone 15 tarafında farklı fiyatlar üzerinden değerlendirmeler yapacağını bildirmişti. Yeni çıkan haberlere göre ise iPhone 15 serisinin fiyatları yayınlandı. Fiyatları gören kullanıcılar, oldukça şaşırmış durumda!

İlginizi Çekebilir: iPhone 15 Pro ve iPhone 14 Pro: Söylentilere Göre Temel Farklılıklar

Aylar öncesinde iPhone 15 için yeni bildirimler yapan Apple, kullanıcılarını heyecanlandırarak geliştirmeleri aktarıyordu. Güncel fiyatlar hakkında bilgiler vermeyen marka, özellikle yeni seri için fiyat artışına gideceğini ve 14 serisine göre büyük bir farklılık olacağını açıklamıştı. Yeni gelen iddialara göre ise iPhone 15 Pro modelleri mevcut modellere göre daha pahalı olacak. İşte o fiyatlar…

iPhone 15 Fiyatları Beklenenden Daha Yüksek Olacak

iPhone 15 modeli, diğer cihazlara kıyasla daha farklı özellikler ile karşımıza çıkacak. Bunların başında ilk olarak yüksek performanslı A16 Bionic işlemci ve 6.1 inç OLED ekranı geliyor. Devamında kullanıcıların deneyimini artıracak olan uzun batarya deneyimi ve 12 megapiksel üçlü arka kamera sistemi de kullanımda büyük bir zevk katacağından eminiz. Harika özelliklere sahip olan bu cihazın beklenenden farklı fiyatlara satışa sunulması ise oldukça sürpriz bir konu olacağa benziyor. Yayınlanan yabancı kaynaklara göre fiyat skalaları şu şekilde sıralanacak:

  • iPhone 15: 799 Dolar
  • iPhone 15 Plus: 899 Dolar
  • iPhone 15 Pro: 1099 Dolar
  • iPhone 15 Pro Max: 1299 Dolar

iPhone 15 ailesi hakkında yeni açıklamaların Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Açıklamalar içerisinde özellikle fiyat ve donanım gerekçelerinin diğer serilerden farklılıkları ve diğer konularda yer alacak. Geçtiğimiz günlerde konuyla alakalı The Information haberi, üretim konusunda sorunlar yaşandığını ve gecikmeler olacağını bildirmişti. Belki de bu durum etkinliğinde ileri tarihlere alınmasına neden olabilir. Modelin seri üretimine ise Ağustos ayında başlanacağı bekleniyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu