Java veritabani
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Java veritabani  

Sayfa 1 / 2
  RSS
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

Merhaba Arkadaşlar Elimde Java ile Login olan bir Script Var asp ile yazılmış java ile login oluyor ljavanın login oldugu kısmı bir türlü bulamadım hangi değerleden geçip sorguyu yapıyor veritbanı nerde ve nasıl yapılmış Kodlar aşağıda herkese teşekkürler

LOGIN = (function(){
return {
d : {},
ToString : function(){
/var str = '{';
str += '"ip":"'+this.d.ip+'",';
str += '"username":"'+this.d.username+'",';
str += '"pwd":"'+this.d.psw+'"';
str+='}';
/
return JSON.stringify({
"ip":this.d.ip,
"username": this.d.username,
"pwd":this.psw
});
},

Alıntı
Gönderildi : 17/08/2020 00:47
Engin Kosova
(@enginkosova)
Üye Forum Yöneticisi

Merhaba,

Func. arkasındaki dependency elinizde olmadan bunu anlayamazsınız.

FrontEnd kısmında olan bölüm bu sadece, backend incelemelisiniz.

****************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/08/2020 12:30
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@enginkosova hocam bunun tüm dosyaları var js olarak

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/08/2020 13:57
Engin Kosova
(@enginkosova)
Üye Forum Yöneticisi

Backend incelemelisiniz, elinizde olan js ler kütüphaneler. Yani FE üzerinden elde edilebilecek veriler. 

 

Sorununuzu daha net yazabilirseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz sanırım. Örneğin bu proje elinizde mevcut mu? Kod hangi dille yazılmış? Siz mi derlediniz vb.

****************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/08/2020 15:14
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@enginkosova hoca güvenlik kameralarına ait nvr kayıt cihazları var onların web ara yüzü oluyor script onlara ait scripti ben yazmadım tüm dosyları var scrpit localhost kuruyorum login kısmınına basınca olmuyor gitiş yapamıyor bende kullanıcı bilgilerinin nerde tutuldugunu bulumadım veya formlar nereye gidiyor baya baktım tüm js dosyları mecvut elimde dosyları  ekte sundum hocam teşekkürler

 

CevapAlıntı
Gönderildi : 17/08/2020 21:31
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Olay nedir yani tam olarak bu nedir bir kamera sistemi mi? Ödev mi? 

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 13:02
HasanŞAHİN
(@hasansahin)
Üye

Browser consoleları aracılığı ile javascript değişkenlerinin değerlerini öğrenebilsiniz tabi hashlenmemişse.

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 14:11
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hakanuzuner kamera sisteminin ara yüzü ben bunu kendime göre modifiye edeceğim ama giriş yapamıyorum veritabanı nerde bulamadım yada direk giriş yapılan yeri

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 14:48
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hasansahin dokümanları ekledim yukarıda bakma şansınız varsa sevinirim teşekkürler

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 14:50
HasanŞAHİN
(@hasansahin)
Üye

 

html

Hocam o dosyalar da bulunan değişkenlerin içi runtime da doluyor. Özetle siz kemera sayfasında iken yukarıda belirttiğim işlemleri yapmanız lazım. Anlatmaya çalıştığım durumu resimde örneklemeye çalıştım.

Bu ileti 2 ay önce HasanŞAHİN tarafından düzenlendi
CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 15:01
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hasansahin kamera sayfasındayeken kaynak kodlarda bişey görmüyor tüm dosyaları var benim asıl anlatmak istediğim olay 192.168.1.200 web arayuz örnek olarak login kısmını nerden sorguluyor da giriş yapıyor nereye form ettiriyor onu bulamıyorum

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 16:26
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Ya bu nasıl bir kamera sistemi neden bir panel veya ara yüzü yok, kimden aldı iseniz onlar ile neden görüşmüyorsunuz?

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 20:36
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hakanuzuner panelde var arayüzde var benim demek istediğim olay kayıt cihazının login olduğu databaseyi ve login formunu bulmak kendime göre düzenlemek sadece teşekkürler

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 20:46
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hasansahin dediğiniz yere baktım Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Site or Page Not Found)   bu şekilde yazıyor

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 20:47
Erdem SELÇUK
(@eravse)
Saygın Üye Forum Yöneticisi

merhaba bır ajax post atmış. 

login.js 306 da

 

$.ajax({
type:"POST",
contentType:"application/json",
url:LOGIN.uri,
data:JSON.stringify({
"param":{
"ip":this.d.ip,
"username":this.d.username,
"pwd":this.d.psw
}
}),
 
şu adresepost ediyor 
 
LOGIN.uri = addstr+"//goform//frmUserLogin";
addstr common js üzerinden gelen aşağıdaki metodla alınıyor
 
 
function GetUrlAddress()
{
var urla = document.URL.split('/');
var dev = urla[2]; //
var address = dev.split(':');
return address[0];
}

 

 

yani 127.0.0.1/goform/frmUserLogin gibi bir adres dönmesi lazım size

 

amacınızı anlamadım ama sorunuzn cevabı zannedersem yukarıda login url ve login metodunun yerlerini yazdım 

 

saygılar

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 21:09
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici
Gönderen: @yalcinsoft

@hakanuzuner panelde var arayüzde var benim demek istediğim olay kayıt cihazının login olduğu databaseyi ve login formunu bulmak kendime göre düzenlemek sadece teşekkürler

Eyvallah daha yeni anladım.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 21:11
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@eravse kullanıcı bilgileri nerde saklanıyor veya cihaz bilgileri burda veritabanı olması gerekiyor ki biligler orda kayıtlı kalsın o veritabanı nerde ve nasıl tutuluyor asıl ulaşmam gereken yer orası teşekkürler

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 21:13
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

@hakanuzuner sanırım çok sağlam kodlamalardan geçirilmiş

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 21:15
Yalçın Kalkalı
(@yalcinsoft)
Üye

çözüm parkta bi çözüm bulamadık sanırım

CevapAlıntı
Gönderildi : 21/08/2020 20:58
Sayfa 1 / 2
Paylaş: