Haberler

PS Oyunu Death Stranding PC Game Pass’e Geliyor

Bir zamanlar Japon teknoloji devi Sony’nin oyun konsolu olan PlayStation’a özel olarak geliştirilen Death Stranding, 23 Ağustos tarihinde Microsoft’un PC Game Pass servisine ekleniyor. PC Game Pass servisine oyunun hangi sürümünün ekleneceği belli oldu. 

Kojima’nın Sevilen Oyunu Death Stranding Game Pass’e Ekleniyor

505 Games, Death Stranding’in 23 Ağustos 2022’de PC Game Pass servisine ekleneceğini duyurdu. Yayıncı PC Game Pass servisine oyunun Director’s Cut sürümünün değil orijinal 2019 PC sürümünün ekleneceğini belirtti. Oyun fotoğraf modu ve yüksek kare hızı desteği ile eklenecek. 505 Games ayrıca oyunun çapraz platform desteğine sahip olabileceğini de belirtiyor. Bununla birlikte oyuncular kilidi açılabilir bazı eşyalara da sahip olacak. 

  • Altın ve Gümüş Güç İskeleti
  • Altın ve Gümüş Tüm Arazi İskelet
  • Altın ve Gümüş Zırh Plakası

Death Stranding oyununun Game Pass’in konsol sürümü olan Xbox Game Pass’e eklenmeyeceğini belirtelim. Burada oyunun konsol sürümünün yayıncısı PlayStation olması sebebiyle Xbox tarafına eklenmeyeceğini belirtelim. Bununla birlikte oyunun PlayStation tarafında PlayStation Extra ve PlayStation Deluxe aboneleri tarafından oyunun Director’s Cut sürümünü ücretsiz olarak oynayabileceğini belirtelim. Oyunun ana karakterini canlandıran Norman Reedus geçtiğimiz aylarda oyunun devamı olacak olan Death Stranding 2 üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Son olarak Kojima Productions şu anda Microsoft ile birlikte bir oyun üzerinde çalışıyor. Oyunun detayları şimdilik bilinmiyor olsa da Hideo Kojima’nın Microsoft’un bulut teknolojisini yeni oyununda kullanacağı düşünülüyor. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu