Haberler

Citrix Wrike ile çalışmanın, ne kadar kolay ve güvenli olduğunu keşfedin!

Günümüzde, çalışanların işlerini en iyi şekilde yapmak için ihtiyaç duydukları dosya ya da uygulamalara kolay ve güvenli bir şekilde erişmeleri çok önemli. Her bir farklı proje ve görev üzerinde birlikte çalışmak ve yönetmek için, kullanımı ve yönetimi kolay bir yola ihtiyaç duyuluyor. Citrix ailesine 2021 Ocak ayında katılan Wrike’ın sunduğu katılımcı iş yönetimi çözümleriyle firmaların çalışanlarına ve ekiplerine ihtiyaç duydukları her yerde güvenli bağlantı ve uyumlu çalışma modeli sunuyor. Wrike’ın çalışanlar için, daha verimli ve etkili şekilde kullanımını sağlayan 10 özelliğini sizler için özetledik.

1.Tek Kaynak

Wrike, firma bünyesindeki tüm iş fonksiyonları arasında iş birliği sağlar. Wrike çalışanlarınıza —merkez ofisten, uzaktan bağlantı ile ya da hibrit çalışma modeli ile — proje yönetimi için merkezi bir çözüm sunar. Aynı zamanda kayıt sistemi olan Wrike, yerel veya entegrasyonlar yoluyla farklı iş akışlarına da kolaylıkla uyum sağlayabilir.

2.Projelerde 360° görünürlük

Proje durumu, süreç takibi ve ekipleri izin iş yüklerine ilişkin tam ve gerçek zamanlı görünürlük ile iş akışlarınızı yönetebilir, verimliliğinizi takip edebilirsiniz.

3.Tüm ekipleriniz için, tek esnek çözüm

Wrike ile ekiplerinizin çalışmalarını görüntülemesi, planlaması ve düzenlemesi için ihtiyaç duyduğunuz esnekliği ve alt yapıyı sağlayarak, verim artışı sağlarsınız. Wrike tamamen kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda yapılandırılabilir.

4.Departmanlar arası iş birliği

Wrike, firmanızda baştan uca gerçek zamanlı bir iş birliği gerçekleştirmenizi sağlar. Dağınık yapıda çalışan ekipler için, eş zamanlı olmayan iletişime olanak verir. Belgeleri işaretleyebilir, onayları hızlı bir şekilde takip edebilir ve Wrike kullanıcısı olmasa bile, müşteri veya yöneticilerin proje çıktılarını kontrol etmesi için gerekli altyapıyı sunar.

5. Verimliliği arttırmak için, otomatikleştirilmiş iş akışları

Wrike sizi, tekrarlayan idari işlerle uğraşmaktan kurtarır. Yapılandırılabilir otomasyon talepleri ve görevleri doğru klasöre yönlendirir, işi doğru kişiye iletir ve iş akışlarını otomatikleştirerek işlerinizi daha verimli yürütmenizi sağlar.

6.Piyasa standartlarının üzerinde bir güvenlik çözümü

Lokasyon bağımsız güvenli ve kesintisiz bir şekilde çalışmanızı sağlar. Wrike’ın Amerika ve Avrupa’daki veri merkezleri %99,9 çalışma süresi sunuyor. Kullanıcı tarafından yönetilen şifreleme ve rol tabanlı erişim kontrolü verilerin gerektiğinde gizli kalmasını sağlar.

7.En sık kullandığınız araçlarla entegrasyon

Wrike’ın dahili olarak hazırlanmış yüzlerce entegrasyon senaryosu vardır. Buna ek olarak, uygulamaya göre özelleştirilebilir. Böylece görevler otomatikleştirilebilir, sistemler senkronize edilir ve kullanıcıya sorunsuz veri akışı sağlanır.

8.Basitleştirilmiş kaynak yönetimi

Wrike kullanıcıları, ihtiyaç duydukları her an doğru kaynağa doğru yerden ulaşabilir. Tek bir adımda süreci izleyebilir ve kaynaklarınızı görevlere manuel veya otomatik olarak paylaştırabilirsiniz.

Planlanan süreye karşı gerçek süre ve bütçe bazlı tahminler yaparak projelere yönelik riskleri öngörüp ve minimize edebilirsiniz.

9.Üretkenliği artıran akıllı teknoloji

Wrike’ın ticari veri tabanı on milyonlarca veri noktası ile bağlantı kurar. Otomasyon ve uyarılar önermek için, yapay zekâ ve makine öğrenimi kullanır.

10. İlerlemeyi ve sonuçları ölçmek için benzersiz raporlama sistemi

Kişiselleştirilmiş ekranlara ve raporlara ek olarak, performans, kaynak ve bireyleri performans ve sonuçlarla ilişkilendirir. Bu yalnızca Wrike’da bulunan bir özelliktir.

Wrike günümüzdeki hibrit ve uzaktan bağlantı modeli ile çalışan ekiplerin ve departmanların hem iç hem de dış partiler ile arasında iş birliği sağlayan sektördeki en esnek iş yönetimi platformudur. Pazarlama, BT ve profesyonel hizmetler gibi belirli iş kollarına yönelik planlar sayesinde Wrike, şirketinizin bir bütün olarak çalışmasını sağlayacak tek platformdur. Citrix ve Wrike iş birliği ile çalışanların, ekiplerin ve organizasyonların günlük işler için ayırdıkları zaman azalır, böylece maksimum performans göstermeleri sağlanır.

Türkiye’de 14 yıldır Citrix ürün ve çözümlerinin distribütörlüğünü yapan Exclusive Networks ile, Wrike özelinde detaylı bilgi almak ve demo talep etmek için, iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz;

Citrix – Taşıma ve Güvenlik – Exclusive Networks – Turkey (exclusive-networks.com)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu