Haberler

Formula 1 Türkiye: İstanbul Park Bilet Fiyatları Açıklandı

İstanbul Park Formula 1 yarışları, 100 bin seyirci sınırlamasıyla İntercity’in 30.yılı adına 30 TL bilet fiyatıyla izlenebilecek.

İstanbul Park Intercity CEO'su Vural AK
Bilet fiyatlarını İstanbul Park Intercity CEO’su Vural AK açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Formula 1 ‘in Türkiye ayağı olan İstanbul Grand Prix’inde yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Grand Prix’inin yeniden takvime eklenmesiyle Formula 1 tutkunlarını heyecanlandıran FIA, yarışın seyircili koşulacağını belirtmişti.

Bugün ise Formula 1 Türkiye ayağından sorumlu olan Intercity, bilet fiyatlarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre açık alan bilet fiyatları, Intercity’ nin 30. yılına özel, günlüğü 30 TL olarak belirlendi. Tribün fiyatları ise henüz netlik kazanmadı.

Açıklamanın dikkat çeken bir diğer kısmı ise 100 bin seyirci kapasitesine izin verilmesi yönünde. Ancak burada Koronavirüsün ülkemizdeki seyrine göre bir yol izleneceği belirtilmiş.

İLGİLİ HABERLER

Formula 1 Yarışı Ne Zaman Yapılacak ?

istanbul park f1 bilet fiyatları
İstanbul Park bilet fiyatları 30 TL

Türkiye’ nin daha önce 2005-2011 yılları arasında ev sahipliği yaptığı Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan Formula 1, 13-14-15 Kasım 2020 tarihinde Intercity İstanbulpark’ta gerçekleştirilecek.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu