Haberler

Honor Magic Vs Katlanabilir Telefon Tanıtıldı

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Honor, yeni katlanabilir telefonu Honor Magic Vs’yi tanıttı. Aralık ayında global pazarda satışına başlanacak telefonun, ilerleyen süreçte Türkiye pazarına da girmesi bekleniyor. Honor Magic Vs özellikleri ve fiyatı içeriğimizde.

Honor Magic Vs
Honor Magic Vs

Teknoloji pazarına Huawei’nin alt markası olarak giren ve geçtiğimiz yıl Huawei’den tamamen ayrılan Honor için bugün lansman günüydü. Şirket, düzenlediği tanıtım etkinliğinde Android 13 tabanlı yeni arayüzü MagicOS 7.0’ı, yeni katlanabilir telefonu Honor Magic Vs ve Honor 80 serisini tanıttı. Etkinliğin en çok ilgi gören tanıtımı ise Honor Magic Vs katlanabilir telefon oldu.

Honor Magic Vs özellikleri ve fiyatı

Honor’un yeni akıllı telefonu Snapdragon 8 gen 1 işlemciden güç alıyor. RAM bellek ve depolama alanı olarak kullanıcılara 3 farklı opsiyon sunuluyor. 8 GB RAM bellek – 256 GB dahili hafıza, 12 GB RAM – 256 GB dahili hafıza ve 12 GB RAM – 256 GB dahili hafıza seçenekleri tercih edilebiliyor. 263 gram ağırlık ile kendi sınıfında ilk olan Honor Magic Vs, bu özelliğiyle en hafif katlanabilir telefon ünvanını da kazanmış oluyor.

2 farklı ekranı bulunan akıllı telefonun dış ekranı 6.45 inç büyüklüğünde, 2560×1080 çözünürlüğünde ve 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip. İç kısımda yer alan ekran ise 7.9 inç büyüklüğünde, 2272×1984 çözünürlüğünde ve 90 Hz ekran tazeleme hızına sahip. Her 2 ekranında OLED olduğunu belirtelim. Honor’un yine bugün tanıtımını gerçekleştirdiği MagicOS 7.0 işletim sistemini kullanan telefon, kutudan Magic Pen isimli bir kalemle çıkıyor. Kalem harici olarak kullanılabiliyor ve telefon gövdesine yerleştirilemiyor.

Honor Magic Vs kamera özellikleri ile de göz dolduruyor. Telefonun iç ve dış ekranlarında yer alan delikte 2 adet özçekim kamerası bulunuyor. Bu kameralar 16 MP çözünürlüğe sahip. Telefonun arka panelinde ise üçlü kamera sistemi kullanılmış. Sony IMX800 sensöre sahip 54 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş açı kamerası ve 8 MP 3x telefoto kamera bulunuyor.

Honor Magic Vs fiyatı

Global pazarda Aralık ayı itibariyle satışına başlanacak katlanabilir telefonun Türkiye pazarına ne zaman gireceği ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Honor’un hemen her modelinin ülkemizde satıldığı düşünüldüğünde bu modelin de 2023 itibariyle gelmesi bekleniyor. Honor Magic Vs fiyatı Avrupa pazarında 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip model için 1050 dolar olarak açıklandı. 12/256 model 1120 dolar, 12/512 model ise 1260 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu