Haberler

SQL Server 2008 / 2008 R2 ve Windows Server 2008 / 2008 R2 desteği çok yakında sona eriyor!

Güvenliğiniz için stratejinizi hemen belirleyin. Windows Server / SQL Server siparişlerine özel avantajlardan siz de faydalanın.
İşletmeler için günümüzün en büyük sorunu siber güvenlik. Güvenlik açıkları, fidye yazılımlar, hatta meşru platformlardan faydalanan hacker’lar için kolay hedef haline gelmeden planlamanızı yapın.
SQL Server 2008 / 2008 R2 ve Windows Server 2008 / 2008 R2 desteğinin sona ermesiyle:
-Kritik güncellemelere erişim sağlayamadığınız için güvenlik tehditlerine açık hale gelebilir,-Güncelleme desteği sona erdiği için organizasyonunuz kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatın gerektirdiği güvenlik tedbirlerine uyumlu olmama riski ile karşı karşıya kalabilir.-Sunucu ve güvenlik araçlarınızın artan bakım maliyetiyle karşı karşıya gelebilirsiniz.
İşletmelerin siber saldırılarla veri, müşteri ve itibar kaybına uğradığı bir ortamda siz bu durumu avantaja çevirin.
Destek bitimi ile işinize güvenlik ve yenilik getirme fırsatını kaçırmayın!
Özel fırsatlarla siz de Microsoft’un bulut platformu Azure’a geçin. Bulutun yenilikçi teknolojilerinden faydalanma şansına sahip olun. 3 yıl daha ücretsiz kritik güvenlik güncellemelerini almaya devam etmek için Microsoft Azure’a geçin, rahat edin. 
Henüz Microsoft Azure’a geçmeye hazır değilseniz SQL Server 2019 ve Windows Server 2019’un avantajlarından faydalanmak için Microsoft KOBİ hattı ile iletişime (444 9 365) geçin

Kaynak : www.microsoft.com

Rıza ŞAHAN

www.rizasahan.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu