Haberler

Harvard Üniversitesi’nin CS50X Dersi artık Türkçe, Üstelik Ücretsiz!

Kodluyoruz ekibinin yayınladığı yazıda, Harvard Üniversitesi’ndeki CS50 dersi artık kendilerinin ve gönüllülerinin üstün gayretleriyle Türkçe’ye çevrilmiş durumda. Kendilerine teşekkürlerimizi sunup duyuruyu paylaşıyoruz.

Dünyanın en iyi profesörlerinden sayılan, efsanevi David J. Malan’dan ders almaya hazır mısınız? edX’teki en büyük açık online kurs olan CS50x 2019 (Computer Science 50) dersi, algoritmaya ve bilgisayar bilimlerine giriş yapmanız için en iyi kurs desek az olmaz. Türkiye’deki tüm gençler bu içeriklere ulaşsın ve bilgisayar bilimini çok güçlü bir temelle öğrensinler diye kolları sıvadık. CS50x 2019’u Türkçeleştirdik!

Dünya üzerinde birçok takipçisi olan ve temelden başlayıp bilgisayar bilimine dair her şeyi bulabileceğiniz bu programa katılmanız için sizleri davet ediyoruz.

Dersleri 2020 yazında tamamen ONLINE, ÜCRETSİZ ve TÜRKÇE SESLENDİRMEYLE yayınlamaya başlayacağız. Eğer siz de CS50x Türkiye topluluğunun bir parçası olmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki ön talep formunu doldurun. Dersleri açtığımızda ilk sizin haberiniz olsun!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8-AMNmUIbWenChltaczje5OcVu6kFFeeBJ7YGmXp9wGfOIg/viewform

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu