Forum

hosting firması zor...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

hosting firması zorunlulukları

7 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
389 Görüntüleme
(@kazimates)
Gönderiler: 667
Noble Member
Konu başlatıcı
 

hosting firması seçiminde nelere dikkat etmek gerekiyor? hosting firmalarını kontrol eden bir devlet merci varmı? yoksa her mağduriyette bir dava mı açılmalı /  tüketici haklarına mı başvurmalı? firmaların sitelerinde  dört dörtlük diye lanse edip ucuz veya pahalı satın aldığımız hostingler sorun olunca yok kalan günlerine süre eklesinlermiş bu ne kadar saçmalık 2 günlük off-time ve için verilen ek süre web sitesinin itibarını nasıl geri getirebilir? bu konuda yaşadığınız deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.

 
Gönderildi : 09/02/2013 00:13

(@mertkibar)
Gönderiler: 855
Noble Member
 

hosting firmasi seçiminde nelere dikkat edilmeli sorusuna net bir cevap vermek yanlış olur.. kimi insanlar fiyata bakar, kimi insanlar referanslarına, kimi insanlarda alt yapısına gibi.. buna benzer özelliklere bakarak seçim yaparlar. türkiyede hosting firmalarını kontrol eden firma Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı kurumudur.

Diğer sorularını anlamadım.. Bu sorulardan nereye varacağını da çözmüş değilim..

 
Gönderildi : 09/02/2013 04:16

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2209
Illustrious Member
 

Burada fiyat ve performans doğru orantılıdır. Kurumsal müşterilere hizmet vermeyen hosting firmalar hizmet sözleşmlerini tamamen kendi lehlerinde hazırlamaktadır. Bu nedenle türkiyeden hizmet alma yönünde bir karar verdiyseniz webhosting.info sitesindeki istatistiklere göre bir karar vermenizde fayda var.

 
Gönderildi : 12/02/2013 20:21

(@TanBora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Amerikalılar bu işi gerçekten adam akıllı yapıyorlar. Hizmetleri gerçekten kesintisiz denebilecek kadar iyi. Softlayer veya hostgator benim tavsiye edebileceğim firmalar. Ülkemizde maalesef tam olarak bir düzen oluşmuş durumda değil. Düzgün hizmet verenler mutlaka var ülkemizde ama benim tercihim bir süre daha amerika.

 
Gönderildi : 13/02/2013 12:51

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2209
Illustrious Member
 

Bu tip firmalarda destek ve erişim konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle yurt dışındaki firmalara upload yaptığınızda ciddi fark olabiliyor. Türkiyede hosting işini ciddi yapan 10 a yakın firma bulabilirsiniz.

 
Gönderildi : 13/02/2013 14:58

(@TanBora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Kendim kullandığım için ve destek konusunda  türkiyedeki firmalardan alamadığım cevapları aldığım için önerdim zaten Özgür Bey. 8 Yıldır bahsettiğim firmalardan hizmet alıyorum ve arada türk firmaları ile de konuşmak durumunda kalıyorum, yani tecrübemi paylaştım. Ek olarak ben türkiye'de firma yok da demedim, bence olan tarafını dile getirdim.

 
Gönderildi : 14/02/2013 12:32

(@ozgurmazlum)
Gönderiler: 2209
Illustrious Member
 

Bence türkiyede de hosting sektörü ilerledi ben çeşitli hosting firmalarında destek ve sistem tarafında uzun yıllar çalışan biri olarak durumun o kadar vahim olduğunu düşünmüyorum.

 
Gönderildi : 14/02/2013 13:04

Paylaş: