Haberler

Twitter Blue Android’e Navigasyon Özelleştirme Fırsatı Tanıyor

Yenilikleriyle ön plana çıkan Twitter Blue, farklı bir özelleştirmeyle gündeme geliyor. iOS cihazlarda olan Space simgesinden kurtulma olayı Android cihazlara da gelerek kullanıcılara kolaylık yaratacak.

Twitter Blue, üyelerine özel bir kullanım imkânı sunan aylık abonelik sistemidir. Kullanıcıların tamamı normal üyelere göre bambaşka fırsatlardan yararlanır ve Twitter’ı daha etkin kullanmaya başlar. Özellikle bu kullanım aşamalarından olan Space özelliği, zorluğu fazla olduğu için iOS kullanıcılarına silinme şansı sunulmuşken Android’e de getirildi.

Twitter Blue özelliği gelmesiyle birlikte herkes platform içerisindeki gezinme çubuğunu kendi isteğine göre özelleştirme şansına sahip oldu. Öncelik olarak iOS’a sunulan özellik, boşluk simgesinden kurtulmanıza fırsat vermekteydi. Bununla birlikte farklı seçenekleri de kendi isteğinize göre ayarlayabilmekteydiniz. Platform bu imkânı Android kullanıcılarına yayınlanmadığı için büyük problem olduğundan hızlı bir güncelleme getirdi.

Twitter Blue ile birden çok sekme kontrol edilebilecek

Uygulamanın etkin bir kullanım alanına sahip olması kullanıcıların fazlasıyla işlerine yarıyor. Özel gezinme çubukları sayesinde ise her üye görüntü sekmesini iki adetten beş adete kadar çıkarabilmekte. Böylece hızlı bir uygulama kullanımı sağlandığı gibi farklı deneyim yaşatacağı da düşünülüyor. Space sekmesinin gelmesiyle çok fazla kullanıcının Twitter Blue’ya geçmesi oldukça doğal oldu. Özellikle Android ve iOS için birbirinden farklı özellik bu Premium sistemde yer alıyor.   

Platformda son düzenlenen navigasyon bölümü (özel gezinme), direkt olarak seçeneklere erişmenizi sağlamakta. Kullanıcılar normal bir şekilde Twitter’ı kullandıklarında bu tür özelliklere uzak kaldığı için pratik kullanım sergileyemiyorlardı. Lakin Twitter Blue pratik, basit ve kaliteli yöntemleri sayesinde her kullanıcıyı rahatlatıyor. Abonelik şu anda Türkiye üzerinde ayda 30,99 TL’ye sunulmakta. Ek olarak farklı özellikleri barındırması gündelik işlemlerinizi de fazlasıyla etkileyecektir.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu