Haberler

MIUI 14 Güncellemesi ve Yeni Xiaomi Modelleri İçin Tarih Verildi

Xiaomi, Android 13 tabanlı yeni arayüzü MIUI 14 güncellemesi ve Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlar olmak üzere yeni ürün ve geliştirmelerini tanıtacağı bir lansman düzenleyecek. Detaylar haberimizde.

Xiaomi MIUI 14 güncellemesi
Xiaomi MIUI 14

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, geniş ürün yelpazesi ile her kesime ve her bütçeye hitap ediyor. Şirket akıllı telefon kategorisinde Xiaomi 13 serisi altında 2 yeni modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Android 13 işletim sistemini de kendi arayüzüne entegre eden şirket, yeni modelleri ile birlikte MIUI 14 güncellemesinin de dağıtımına başlayacak. Şirket, yeni ürün ve geliştirmeleri için düzenleyeceği tanıtım toplantısında Xiaomi Watch S2 model akıllı saatini ve Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklığını da tanıtacak.

Xiaomi tanıtım etkinliği için tarih belli oldu

Xiaomi tanıtım etkinliği için tarih netleşti. Şirketten paylaşılan yeni ürün görsellerinde tanıtımın 1 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşeceği görülüyor. Tanıtımla birlikte MIUI 14 güncellemesi Android 12 kullanan cihazlara dağıtılmaya başlanacak. Kademeli olarak yayınlanacak olan yeni güncelleme, çok daha hızlı ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak. Xiaomi 13 serisi ve diğer yeni modellerin ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili ise şu an için net bir bilgi yok. Tanıtım etkinliğinde ürünlerin Çin ve Avrupa pazarındaki fiyatların belli olması, 1 hafta gibi bir sürenin ardından da ön satışa çıkması bekleniyor.

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu