Forum

Dijital Pazarlama (...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dijital Pazarlama (seo) mı yoksa IT sektöründe mi Devam Etmeliyim?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
517 Görüntüleme
(@GurolTuna)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Evet arkadaşlar oldukça vahim durumdayım. Tecrübeli arkadaşların tavsiyerini bekliyorum sizden ricam gerçekçi ve samimi cevap vermeniz.

15 Temmuz sürecinden sonra reklam sektörü yerle bir oldu gelirler düştü maaş alamadık ve sonunda işssiz kaldık.

bu alanda 2-3 yıllık deneyimim var yolun başındayım çok ileri derece seo sem konularına hakimiyetim yok. yaş 28-29 oldu.IT sektörüne yönelsem geç mi kaldım başlamak için? Sistem Uzmanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum.

Bu kursun bana faydası olur mu? Mühendislik fakültesi mezunu veya programcılık mezunu değilim.İletişim Fakültesi mezunuyum.

İş bulup kariyer yapabilirmiyim? Yoksa hiç bulaşmayıp Kendi sektörümde kalıp üstüne bişeyler mi katsam dijital pazarlama seo kursları var bu alanda mı kendimi ilerletsem?

bu iki sektörü tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim hayatımın dönüm noktası vereceğim karar. maddi ve manevi yorumlayabilirmisiniz?

 
Gönderildi : 25/09/2016 15:23

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

hiç bir şeye yönelmek yada başlamak için yol geç değil çözümpark gibi bir kaynak ve usta IT Prolar varken ekmek nerede ise oraya yönelmek daha doğru olacaktır.

 

IT sektöründe her turden her leveldan arkadaslara ıhtıyac var ülkemiz gelişen ve büyüyen bir ekonomiye vizyona sahip. inşallah ileriki günlerde daha güzel sektörler ve iş imkanları da açılacaktır. IT güzel seçim çok çalışarak başaramayacağı sey yoktur insanın hayatınızda basarılar

saygılarımla

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 29/09/2016 01:34

Paylaş: