Forum

Sysprep DVD'E yazdı...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sysprep DVD'E yazdırma ?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
306 Görüntüleme
(@FiratAbak)
Gönderiler: 2
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar öncelikle Merhaba,

Windows 7 altında sysprep almasını biliyorum lakin ben sysprep aldıktan sonra bu sysprepi yeni donanımıma kurmak istiyorum fakat bu sysprepi nasıl DVD'e yazdıracağımı bilemiyorum acaba Sysprep'i nasıl DVD'e yazdırıp yeni sistemime kurabilirim bu konu hakkında makale bilgi filan var mı acaba ?

 
Gönderildi : 17/09/2012 17:17

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4288
Co-Helper
 

sysprep'in veya dahili bir çözümün böyle bir fonksiyonu yok. Siz sysrep yapılmış OS'un diskini, partition'ı her hangi bir ortam ile boot ederek imajını almalısınız bunun için ghost, acronis gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Makaleleri mevcuttur.
DVD'ye yazdırabilme konusu diskiniz de ki alacağınız bölümün data boyutu ile alakalı tek dvd'yi ekseriyetle sığmayabileceği gibi bir kaç DVD'ye alınabilir. Biz genellikle usb external birimleri kullanıyoruz. Acronis ile DVD'ye yazdırabileceğiniz gibi aldığınız disk imajını başka bir cihazda, başka bir tool ile de siz yazdırabilirsiniz. Geri yükleme de operasyonun tam tersidir.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 17/09/2012 18:01

Paylaş: