Haberler

Instagram Kullanıcılarına Para Kazanma Özelliği Getiriyor

Instagram, sonunda kullanıcıları için para kazanma özelliğini getireceğini duyurdu. Birçok sosyal platformdan sonra Instagram’da para kazandıracak.

Instagram, canlı yayında para kazanma özelliği getiriyor.
Instagram, canlı yayında para kazanma özelliği getiriyor.

Hayatımızın her evresinde bulunan sosyal platformlardan bazıları kullanıcılarına ciddi seviyede para kazanma imkanı sunuyor. Özellikle TikTok ve Youtube bu konuda ipi göğüslüyor. Platformlar, ne kadar çok kazandırdıkça o kadar da popülaritesi arttığını söylemek mümkün. Yaşlıdan gence, sanatçısından ilkokul öğrencisine kadar, herkes kazanç elde edebilmek için çeşitli içerikler üretmeye çalışıyor(gerçekten çalışıyor).

Instagram için canlı yayında para kazanma

Hayranlar, canlı yayında içerik üreticilerine yorumlar, beğenmeler ile desteklerken artık desteklerini başka bir yolunu sunmak için, izleyicilerin canlı video sırasında rozet satın alarak para kazanmalarını sağlayarak, içerik üretmelerine destek olabilecekler. Bunla beraber üreticiler, IGTV kanalından da %55’i üreticilere gidecek şekilde gelir paylaşımı yapacak. Ayrıca hayranlar, canlı videolarda 5 dolardan daha az maliyetle adlarının yanına küçük kalp şeklinde bir simge yerleştiren ücretli “rozetler” ile sponsor olabilecekler.

Para kazanma özelliği, pandemi sürecinde özellikle eğitmenlerinin veya girişimcilerin Daha fazla etkileyici, fitness dersleri yayınlamak, daha lezzetli yemek sunumları oluşturmak veya giderek sıkılan takipçilerine bir tür eğlence sunmak için Instagram Live ile gelir kapısı sunacak.

Şirket epey süredir belirli hesaplar ile bu özellikleri test ediyor.

İLGİLİ HABERLER

Kaynak

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu