Haberler

Yeni Google Pixel 7 Modelleri Sızdırıldı

Google’ın akıllı telefon serisi olan Google Pixel güncellenmeye devam ediyor. Ekim ayının başında tanıtılması beklenen Google Pixel 7 ailesi sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre Google Pixel 7 ailesi dört modelden oluşacak.

Google Bu Yıl 4 Farklı Google Pixel 7 Modeli Tanıtacak

Teknoloji devi Google’ın yeni Pixel 7 akıllı telefon serisinin kısa bir süre içerisinde Foxxconn’da seri üretime geçmesi bekleniyor. Ekim ayının başında Google’ın tanıtacağı iddia edilen modellerin 6 Ekim tarihinde ön siparişe ve 13 Ekim tarihinde ise satışa sunulacağı belirtiliyor. Pixel 7 ailesinin tanıtımıza az bir süre kalmışken akıllı telefon modelleri FCC onayından geçti. Düzenleyici belgelerine göre Pixel 7 ailesi dört farklı modelden oluşuyor ve bu modeller GP4BC, GVU6C, GE2AE ve GQML3 olarak isimlendiriyor. Bu modellerden ilk ikisi 6GHz altı 5G desteği sunacakken diğer ikisi de mmWave desteğine sahip olacak. 

Pixel 7 modellerinde mmWave desteği sunan modellerin sadece ABD’de satışa sunulacağını belirtelim. Diğer modeller 5G desteğinin dünya genelinde popüler olmaması sebebiyle ABD dışında satışa sunulacak. Bununla birlikte GP4BC ve GE2AE UWB desteğine sahip olacak. Google’ın geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı Pixel 6 Pro modelinin yeni kısa menzilli bağlantı desteği sunan ilk Google telefonu olduğunu düşündüğümüzde söz konusu bu iki modelin Pixel 7 Pro modelleri olduğu düşünülüyor. Tüm telefonlar ayrıca Wi-Fi 6E, Bluetooth ve NFC desteğine sahip. Akıllı telefonların donanım özelliklerine dair sızdırılan bilgilere göre modeller, orijinaline göre daha küçük bir yükseltme sunacak olan Tensor 2 işlemcisinden güç alacak. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu