Haberler

TOGG, CES 2023’te Boy Gösterecek

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), 5 ila 8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek CES 2023 fuarında boy gösterecek. Fuarın giriş alanına devasa bir afiş asan şirket, gelişmeyi Twitter hesabından duyurdu. Detaylar haberimizde.

TOGG CES 2023 fuarı

Teknoloji dünyasının kalbi 5-8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek Consumer Electronics Show (CES) fuarında atacak. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen fuarda, teknoloji markaları henüz piyasaya sürmediği yeni üretimlerini tanıtacak. Fuarda boy gösterecek markalardan biri de ülkemizin yerli otomobil girişimi TOGG olacak.

2020 yılında düzenlenen etkinlikte de yer alan TOGG, o etkinlikte konsept sedan modelinin tanıtımını yapmıştı. Bu yıl ise SUV ve sedan modellerine yer verilmesi planlanıyor. Tüm teknoloji şirketleri gibi CES 2023 fuarını oldukça önemseyen TOGG, fuar alanın girişine 12 blok camı kaplayan devasa bir afiş astı.

CES 2023’te TOGG rüzgarı esecek

TOGG resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Las Vegas’ta bulunan CES 2023 fuar alanının girişine yapıştırılan afişin görüntüleri paylaşıldı. Fişte yer alan “<Get Togg’ether>” sloganı ile marka ismi ile birlikte İngilizce “toplanalım” kelimesine vurgu yapıldı. CES 2023’e ilgi gösteren katılımcılar giriş kısmında TOGG’un tanıtım afişi ile karşılacaklar. Bu da girişimin tüm Dünya’ya duyurulmasının önünü açıyor.

Siz de yapılan reklam ve TOGG’un yürüttüğü çalışmalar hakkında görüşlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu