Haberler

OnePlus, Monitör Pazarına İddialı Bir Giriş Yapıyor!

Akıllı telefon pazarında fiyat/performans ürünleriyle önemli bir paya sahip olan OnePlus, monitör pazarına giriş yapıyor. İlk monitörlerini 12 Aralık’ta tanıtacak olan şirket, tanıtıma sayılı zaman kala iddialı paylaşımlarda bulundu. Detaylar haberimizde.

OnePlus monitör

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, orta ve üst segmentte yer alan modelleriyle önemli bir pazar payı yakalamış durumda. Akıllı telefon markaları arasında ilk 10’a girmeyi başaran şirket, kulaklık, akıllı saat gibi teknoloji aksesuarlarıyla da pazarda kendini göstermeye başladı. OnePlus’ın yeni atılımı ise ekran teknolojileri üzerine. Şirket, 12 Aralık tarihinde farklı amaçlara yönelik 2 monitörünün tanıtımını yapacak.

OnePlus E24 ve OnePlus X27 tanıtılacak

OnePlus 12 Aralık tarihinde Hindistan’da gerçekleştirilecek olan lansmanda E24 ve X27 isimli monitör modellerinin tanıtımını yapacak. Oyun ve iş odaklı kullanıma yönelik bir model olan X27 modeli, 27 inç büyüklüğünde. 165 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacağı sızdırılan monitör performans özellikleriyle üst segmente hitap edecek.

Orta segmente ve gündelik kullanıma yönelik bir model olan E24 ise 24 inç boyutunda ve yine 165 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak. Her 2 monitörün 1 ms tepki süresine sahip olması beklenirken monitörlerin AMD Freesync Premium teknolojisine sahip olacağı belirtiliyor. Bu teknoloji ekran tazeleme hızını ekran kartı kare hızına sabitleyip oyun gibi görüntülerde takılma ve ekran yırtılması sorunlarını önlüyor.

Lansmana sayılı günler kala OnePlus iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Şirketin paylaştığı görsellerde “Oyunu değiştirme zamanı” ifadesi dikkat çekiyor. OnePlus’ın yeni monitörlerinde yer vereceği özellikler ve uygulayacağı fiyat politikası merakla bekleniyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu