Haberler

WhatsApp Sohbetinde Yanlışlıkla Silinen Mesajlar Geri Alınabilecek

Anlık mesajlaşma ve görüşme uygulaması WhatsApp, sohbet esnasında “Benden Sil” seçeneği silinen mesajları geri almaya olanak sağlayan yeni özelliğini kullanıma sundu. Detaylar haberimizde.

WhatsApp silinen mesajı geri alma

WhatsApp, 2017 yılından bu yana sohbet içindeki mesajları silmeye imkan sunuyor. Gönderilen mesajlar Benden Sil ya da Herkesten Sil butonları yardımıyla kolaylıkla silinebiliyor. Özelliğin ilk kullanıma sunulduğu zamanlarda 7 dakika ile sınırlı olan mesaj silme işlemi, Ağustos ayı itibariyle 60 saate çıkarıldı. İlgili habere erişmek için linke tıklayabilirsiniz: WhatsApp Mesaj Silme Süresi 60 Saate Çıkarıldı

WhatsApp yanlışlıkla silme özelliği kullanıma sunuldu

WhatsApp’ta sohbet esnasında silinen mesajlar tekrar görülemiyor ve geri getirilemiyordu. Özellikle “Herkesten Sil” seçeneği yerine “Benden Sil” seçeneğine dokunan kullanıcılar bu durumu geri alamıyordu. WhatsApp yeni bir geliştirme ile “Benden Sil” seçeneği ile silinen mesajları geri almaya olanak sağlayan Yanlışlıkla Silme özelliğini kullanıma sundu. Hem Android kullanıcıları hem de iOS kullanıcıları için aktif edilen özellik sohbet ekranı içerisinde yer alıyor.

WhatsApp yanlışlıkla silinen mesaj nasıl geri alınır?

WhatApp yanlışlıkla silme özelliği ile birlikte sohbet içerisinde “Benden Sil” seçeneğini kullanarak sildiğiniz mesajları geri getirebilirsiniz. Silme işlemini yaptığınızda ekranın alt kısmında GERİ AL butonu çıkacaktır. Bu butona dokunduğunuzda kolaylıkla sildiğiniz mesajı geri alabilir ve isterseniz herkes için silebilirsiniz. WhatsApp’ta silinen mesajı geri alma işlemini sohbet penceresinin içindeyken yapabilirsiniz. O sohbetten çıkış yapıp tekrar girdiğinizde bu pencere tekrar görünmeyecek ve mesaj geri alınamayacaktır.  

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu