Haberler

Picus Security 24 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Türk Saldırı Simülasyon şirketi Picus Security , 24 milyon dolarlık B Serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu. Yeni sermayeyi Kuzey Amerika, EMEA ve APAC bölgelerinde genişleme planlarını hızlandırmak için kullanağını açıkladı. 2013 yılında kurulan Picus Security, toplam 33 milyon dolar yatırım aldı.

Picus, güvenlik ihlallerine önceden tedbir almak ve şirketlere tüm korkulan ve yükselişte olan fidye yazılımları ve gelişmiş kalıcı tehdit çeşitleri dahil olmak üzere gerçek Dünyadaki siber tehditleri simüle etme yeteneği sağlıyor . Firma, 11.000 saldırı türü ve 70.000 eyleme dönüştürülebilir hafifletme ve en son saldırı tekniklerini ve davranışlarını yansıtmak için günlük olarak güncellenen platform sunuyor.

Kurucu ortak ve CEO H. Alper Memiş , “Çok uzun süredir kuruluşlar güvenlik duruşlarının durumu hakkında varsayımlarda bulunmak zorunda kaldılar” dedi . Picus platformu, güvenlik ekiplerinin tehditleri önlemek, tespit etmek ve bunlara yanıt vermek için güvenlik kontrollerinin etkinliğini ölçmelerine ve iyileştirmelerine yardımcı olarak bu belirsizliğe bir son veriyor.” diyor.

Frost & Sullivan, Picus’u İhlal ve Saldırı Simülasyonu pazarındaki en yenilikçi satıcılardan biri olarak kabul ediyor ve Gartner Peer Insights’a gönderilen incelemelere göre en yüksek puan alan şirket konumuda. 2019’dan bu yana şirket uluslararası alanda yaptığı işler ile %400’ün üzerinde büyüdü.

Kaynak: tech.eu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu