Haberler

Togg’dan Smart_iX ve Etiya ile işbirliği

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcı deneyiminde yapay zeka destekli çözümler sunan Smart_İX ve küresel yazılım şirketi Etiya ile iş ortaklığı anlaşması imzaladığını duyurdu.

Togg, Smart_İX ve Etiya ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcı deneyiminde yapay zeka destekli çözümler sunan Smart_İX ile iş ortaklığı anlaşması imzaladığını duyurdu.

Togg’un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Ayrıca şirket, küresel yazılım şirketi Etiya ile iş ortaklığı anlaşması imzaladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin küresel yazılım şirketi Etiya ile kullanıcılarımıza sunacağımız kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz deneyimin altyapısı olan dijital platformu birlikte geliştirmek üzere iş birliğine imza attık.” ifadeleri yer aldı.

Türkiye’nin global yazılım şirketi Etiya ile de kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz bir deneyim tasarlamak üzere iş birliğine imza attık. Bu iş birliğiyle kullanıcılarımızın anlık ihtiyaçlarını tüm temas noktalarından kişiselleştirilmiş bir deneyimle karşılayacağız.”

“Togg’la iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz”

Etiya Kurucu Ortağı ve CEO’su Aslan Doğan ise mobilite ekosisteminin güçlü oyuncularından Togg ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Togg’un kendi alanında, dünya çapında büyük bir yeniliğe imza atmak üzere oluşturduğu, kullanıcı deneyimini merkez alan bu önemli vizyonunun hayata geçirilmesinde rol almak bizim için gurur verici. Kullanıcı deneyimini esas alan bir şirket olarak, kullanıcı odaklı yaklaşımıyla öne çıkan Togg ile stratejik ortaklık yapmaktan ayrı bir mutluluk duyuyoruz.

Bu iş birliği ile daha önce telekomünikasyon sektörü standartlarıyla geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi, mobilite sektörü için dönüştürüyoruz. Kullanıcıların anlık ihtiyaçlarını karşılamak içinçözümler geliştirmeye devam edeceğiz. Togg mobilite ekosisteminin merkezinde yer alan dijital kullanıcı platformumuzla kullanıcılara dokunan tüm etkileşimlerin kusursuz bir şekilde yönetilmesini sağlayan teknolojileri geliştiriyoruz.

En yeni yapay zeka ve analitik teknolojileri ile de güçlendirdiğimiz platformumuzla hem son kullanıcıların hem de bu ekosisteme dahil olan tüm iş ortaklarının alışkanlık ve tercihlerini anlayan ve tüm bu etkileşimlerden beslenerek sürekli olarak kendini geliştiren bir yapı inşa etmeyi hedefliyoruz. Ülkemiz için de çok önemli bir adım olan bu projede sağladığımız değerin her geçen gün ötesine geçme heyecanıyla ilerliyor ve parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Kaynak: bloomberght, shiftdelete

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu