Haberler

Minecraft Playstation VR’ a geldi

Minecraft çılgınlığı VR başlıklarla sürmeye devam ediyor. Geliştiri Mojang stüdyo, yayınladığı blog gönderisinde Minecraft’ın Playstation VR’da çalışabilmesi için yeni ve ücretsiz bir yama yayınlandığını açıkladı.

Oyunu sevenler bir süredir Minecraft VR’ı Playstation 4 üzerinde de görmeyi istiyordu. Geliştirici stüdyo oyuncularının bu isteğine tepkisiz kalmayıp Playstation için VR sürümünü oyununa ekledi.

Geliştirici Mojang stüdyo oyun içi görselleri de paylaşmayı ihmal etmemiş.

Stüdyo, VR geliştirmesi için Skybox ve Playstation geliştirici ekibinin yardımlarıyla oyunun mükemmel bir deneyim sunduğunu iddaa etti.

Kaynak

Eskimeyen Oyun: Minecraft

10 yılı aşkın süredir geliştirilmeye devam eden Minecraft, bir çok platformda oynanabiliyor. 2014 yılında Microsoft bünyesine katılan Mojang stüdyo, oyunun çeşitli platformlarda 200 milyonu aşkın satış adedine ulaştığını söyledi.

90 milyonu aşkın aktif oyuncu sahip olan oyun, farklı oyun moduna sahip ve kullanıcılarına eğlenceli deneyim vaadediyor. Satış adetleri ve aktif oyuncu sayısı da bunu doğrular nitelikte.

Oyunun yarattığı ilgiye kayıtsız kalamayan Microsoft geliştirici stüdyoyu 2.5 Milyar dolara bünyesine katmıştı. Temel olarak hayatta kalma ve dilediğini inşa etme modu üzerine kurulu olan oyunun, uzmanlar tarafından çocukların zihinsel gelişimine ve yaratıcı düşünceye sahip olmalarına katkıda bulunduğunu söyleniyor. Bunun yanında suistimale açık bir platform olduğunu unutmamakta fayda var.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu