Haberler

iOS 14.3 Güncellemesi Kullanıma Sunuluyor

iOS 14.3 bugün kullanıma sunuluyor. Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen yeni sürüm ülkemizde yaklaşık 1 saat sonra kullanılabilecek. Birçok hatanın düzeltileceği ve birkaç yeni özelliği beraberinde getirecek güncellemenin içeriğine göz atalım.

Teknoloji devi Apple yaklaşık bir ay önce iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerini piyasaya sürmüştü. Apple imzalı amiral gemileri iOS 14 ile birlikte özellikle bildirimlerin gelmeme sorunu ile ön plana çıkmıştı. iPhone 6s ve üzeri modellere sahip olan kullanıcılar için uygun olan güncelleme içinde birçok iyileştirmeyi barındıracak. TimeAndDate tarafından yayınlanan tabloda yerel saat diliminize veya konumunuza göre güncelleme saatini öğrenebilirsiniz.

Ülkelerin Yerel Saat Dilimlerine Göre iOS 14.3 Yayın Saati

Yayınlanan tabloya göre iOS 14.3 Türkiye’de saat 21.00’da yayınlanacak. Güncelleme ile gelecek en önemli yeniliklerden biri ProRAW. ProRAW özelliği, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro için LiDar sensöründen yararlanarak ProRAW formatında fotoğraf çekebilmeyi aynı zamanda 25 FPS‘de video kaydı yapabilmeyi destekleyecek. Bu yeniliğin yanında iPhone, iPad ve Apple TV tarafından desteklenecek Apple Fitness+ uygulaması da kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Safari, hava durumu ve sağlık uygulamasında da bir takım değişikliklerin yapılacağı biliniyor.

Akşam 21.00 itibariyle kullanıma sunulacak güncelleme Apple kullanıcılarını şimdiden heyecanlandırıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaynak: Wccftech

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu