Haberler

Samsung, Galaxy Unpacked Etkinliği İçin Tarih Verdi

Samsung, Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar başta olmak üzere yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliği için tarih verdi. Etkinlikte tanıtılması beklenen modeller ve şu ana kadar ortaya çıkan özellikler haberimizde.

Galaxy Unpacked

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni ürün ve geliştirmelerini her yıl 1 ya da 2 kez düzenlediği Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıyor. Son olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında düzenlenen etkinlik için yeni tarih verildi. Bu etkinlikte Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonların, Samsung Galaxy Buds 2 Live kablosuz kulaklığın ve Samsung Galaxy Watch 6 akıllı saatin tanıtılması bekleniyor. Şirket geçtiğimiz günlerde CES 2023 fuarında Samsung Galaxy A14, SmartThing Station ve 2000 nit parlaklığa sahip OLED ekranını tanıtmıştı. Samsung’un CES 2023’te tanıttığı ürünlerle ilgili detaylara erişmek için  Samsung, CES 2023’te Yeni Ürünlerini Tanıttı başlıklı içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 1 Şubat’ta düzenlenecek

2023’ün ilk Galaxy Unpacked etkinliği için tarih Samsung Kolombiya internet sitesinde verildi. “Epik zamanlar geliyor” sloganıyla paylaşılan görselde etkinliğin 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşeceği görülüyor. Bu lansmanın en ilgi çekici ürünleri ise Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar olacak. Seride Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra olmak üzere 3 farklı model yer alacak.

Şu ana kadar paylaşılan sızıntılara göre Samsung Galaxy S23 serisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacak. Tasarımsal olarak Galaxy S22 serisi ile büyük farklılıklar olmayacak. Ekran tarafında ise özellikler neredeyse netleşti. Samsung Galaxy S23 serisi ekran özellikleri şu şekilde;

  • Samsung Galaxy S23: 6.1 inç / 120 Hz ekran tazeleme / FHD+ Dinamik AMOLED ekran
  • Samsung Galaxy S23 Plus: 6.6 inç / 120 Hz ekran tazeleme / FHD+ Dinamik AMOLED ekran
  • Samsung Galaxy S23 Ultra: 6.8 inç / 120 Hz ekran tazeleme / QHD+ Dinamik AMOLED ekran

Samsung’un CES 2023’te tanıttığı 2.000 nit parlaklık sunan OLED ekran, bu modellerde yer almayacak. Şirketin 1 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte Samsung Galaxy Buds 2 Live kablosuz kulaklığı ve Samsung Galaxy Watch 6 akıllı saati de tanıtması bekleniyor.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu