Haberler

Samsung, Reklam Filmi Üzerinden Apple’a Gönderme Yaptı

Samsung, yayınladığı On the Fence isimli reklam filmi üzerinden Apple’a göndermede bulundu. Apple’ın yeni teknolojilere geç uyum sağlamasıyla dalga geçilen reklam filmi kısa sürede gündem oldu. Detaylar haberimizde.

Samsung reklam filmi

Apple ve Samsung arasındaki rekabet şirketlerin reklam filmlerine de yansıdı. Daha önce yayınladığı reklamlarda Apple’ın telefonlarında çentik kullanmasını hedef alan Samsung, yeni bir reklam videosu yayınladı. On the Fence isimli reklamda Apple’ın katlanabilir telefon pazarına hala girememiş olmasıyla dalga geçilirken şirketin yeni teknolojilere uyum sağlayamadığı ile ilgili göndermelerde bulunuldu. İlgili reklam Android’in resmi Twitter hesabı tarafından da öne çıkarıldı.

Samsung On the Fence reklamı

Samsung tarafından yayınlanan reklam videosunda iPhone kullanıcılarından ve Samsung kullanıcılarından oluşan 2 farklı kısım yer alıyor. Apple tarafında yer alan bir kullanıcı katlanabilir telefonların olmaması nedeniyle Samsung’un tarafına geçmek istiyor. Videodaki diğer iPhone kullanıcıları diğer tarafa geçmek isteyen kişiye karşıya geçmemesini, katlanabilir modellerin Apple’a gelmesini beklemesini söylüyorlar.

Karşıya geçmek isteyen kişi ise “Zaten o tarafta var. Neden bekleyeyim ki?” cevabını veriyor. iPhone kullanıcıları da buna cevap olarak “Bizim yaptığımız şey bu; beklemek.” cevabını veriyor.

30 saniyelik reklam videosunda Apple’ın yeni teknolojilerde geri kalması ve henüz katlanabilir telefon üretememesi ile ilgili net bir şekilde dalga geçiliyor. Apple’ın katlanabilir telefon üretme isteğinin olduğu şirkete yakın kaynaklar tarafından zaman zaman paylaşılıyor. Ancak bunun için en yakın tarihin 2024 yılı olması bekleniyor. Apple sızıntıları ile bilinen Bloomberg teknoloji editörü Mark Gurman’a göre şirket, katlanabilir iPhone’dan önce bir katlanabilir iPad modeli üretmeye hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu