Haberler

Apple Başarılı Uygulama Geliştiricilerine Ödül Gönderdi!

Apple firma tarihinde bir ilke imza atarak App Store üzerinden uygulama yayınlayan en başarılı geliştiricilere ödül gönderdi. 2020’in en iyileri listesine girmeyi başaran geliştiricilere firmanın CEO’su Tim Cook tarafından imzalanan tebrik mektupları da gönderildi.

2020 yılının en iyi uygulama ve oyunlarını kısa süre önce açıklayan firma ilk kez başarılı geliştiricileri fiziksel olarak ödüllendirdi. Tamamen geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilen kare şeklindeki ödülün ön yüzünde aynadan yapılmış App Store logosu, arka tarafında ise uygulamanın ismi bulunuyor.

FantasticalGenshin Impact ve Share the Meal uygulamalarının geliştiricileri kendilerine gönderilen ödüllerin fotoğraflarını paylaştı.

Tim Cook tarafından imzalanan tebrik mektubunda ise “Tebrikler! Uygulamanız 2020’nin en iyilerinden biri. App Store her yıl insanların hayatını iyileştiren uygulamaları kutluyor. Bu uygulamalar en yüksek kaliteyi, inovasyonu, etki seviyelerini sergiliyor ve bu yıl uygulamanızı tanımaktan gurur duyuyoruz. 2020 evrenine yaptığınız katkı için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

App Store tarafından ödül alan diğer uygulamalar arasında ise  Wakeout!, Zoom, Disco Elysium, Disney+, Dandara Trials of Fear, Endel ve Sneaky Sasquatch bulunuyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu