Forum

pop 3 exchange
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

pop 3 exchange

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
328 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

yapımda pop3 kullanıyorum. bir yerden mail hosting hizmeti alıyorum. bir kullanıcıma gelen bir maili bir den fazla kişiye yönlendirme yapamıyorum hizmet aldığım yerden dolayı. ben yapıma exchange kursam yinede mail hizmeti almaya devam etsem orayla exchenge arasında bir bağlantı sağlıyabilirmiyim.  soylediğim senaryo nasıl olmalı yanlışmı düşünüyorum. yoksa exchange kurup kendimi yönetmeliyim. pop3 ve exchange arasındaki ana farklar nelerdir.

 
Gönderildi : 23/12/2010 19:39

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

pop3 connector kullanabilirsiniz tabi.

pop3 connector kullansanız da yönlendirmeleri exchange server üzerinden yapabilirsiniz.

kolay gelsin

 
Gönderildi : 23/12/2010 19:40

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

sıfır bir ecxhange kurdum diyelim. karşı firmadan neleri buraya yönlendiricem ve istediğim kadar kullanıcı acabilecekmiyim. orayla ilişkim kesiliyormu yani siz oradaki hizmeti iptal et yeni mail server kendine mi kurdiyorsunuz yoksa orayla çalışmaya devam mailleri localden göndermi diyorsunuz tam anlıyamadım


bununla ilgili makale varmı

 
Gönderildi : 23/12/2010 20:03

(@gungorozlek)
Gönderiler: 4
New Member
 

Merhaba Solve
Exchange ile bir servis sağlıyıcıdan mailleri pop3 le çekip sistemindeki kullanıcılara dağılmasını sağlayabilirsin. bir mailin 2. bir diğer adrese kopyasının veya direk kendisinin başka bir mail adresine yönlenmesini servis sağlayıcının yönetim panelinden, veya exchange üzerinden konfügüre etmen de mümkün.

 mx yönlendirmelerini kendi ip in üzerine aldığındada servis sağlıyıcınla hiç bir işin kalmadan maillerin direk Exchange e  gelmesini sağlayabilrsin fakat bu durum da İyi bir internet kaynağın ve Güvenlik duvarın olması sistem sağlığı için şart. 🙂 kolay gele..

 
Gönderildi : 13/01/2011 05:32

Paylaş: