Forum

Windows Essential B...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows Essential Business Server nedir?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
1,098 Görüntüleme
(@TarkanAtes)
Gönderiler: 65
Trusted Member
Konu başlatıcı
 


Windows Essential Business Server, orta boyutlu işletmelerin ihtiyaç duyduğu türdeki Microsoft yazılımları sunan (ön konfigürasyonlu, tümleşik ve tek bir yönetim konsolundan yönetilebilir) ve diğer bağımsız ürünlerle karşılaştırıldığında önemli oranda indirime sahip olan, tümleşik ve ekonomik bir çözümdür.




 

 



Orta Ölçekli İşletmeler için Tasarlandı ve Fiyatlandırıldı


Orta ölçekli işletmelerin IT ihtiyaçları göz önünde tutulup, onlara özel olarak tasarlanan bu ürün, bağımsız ürünlerde büyük oranlarda tasarruf etmenizi mümkün kılacak şekilde ücretlendirildi. Bu ürünle yapabileceğiniz birkaç işlem ve yönetim yeteneği aşağıda yer almaktadır:




  • Tüm IT ortamına tek bir noktadan ulaşım imkânı tanıyan Merkezi Yönetim Konsolu sayesinde günlük etkinliklerin sadeleştirilmesi



  • Bağımsız ürünlerle kıyaslandığında büyük oranlarda maliyet tasarrufu



  • İster ofiste, ister dışarıda olun uzaktan erişim, istenmeyen posta engelleme, virüsten korunma ve geliştirilmiş mesajlaşma teknolojileri ile üretkenliğinizi artırın.



 

Resmin büyük halini görmek için tıklayınız.



Daha Kolay ve Daha Sıkı Denetim


Ortamınızı etkin şekilde yönetmenize, karmaşık IT yapınızı basitleştirmenize ve sisteminizi denetim altına almanıza yardımcı olacak araçlar.




  • Günlük işlerinizi otomatikleştirin ve IT ortamınızı tek bir noktadan idare edin.



  • Geliştirilmiş güvenlik, performans ve güvenilirlik özellikleri sayesinde sisteminiz en ideal duruma getirerek, iş yüklerini kapsayan kurulum işlemlerinizin süresini günlerden saatlere düşürün.



  • Mevcut tüm ürünler için tek bir sunucu lisansı ve İstemci Erişimi ile lisanslama işleminizi basite indirgeyin.



 



Birleşik ve Öngörülebilir bir Platform


Sistemlerinizin güvenilirlik ve öngörülebilirliğini arttırmaya yardımcı olun ve bağımsız ürünlerin dağıtımı yapıldığında meydana gelebilecek tipik hataların olasılığını azaltın.




  • İş alanı uygulamalarınıza uyumlu, kolay kullanılabilen eklentilerden faydalanın. Üçüncü taraf uygulamalarınızın tümünü tek bir başlangıç noktasından görüntüleyin, dağıtın, yönetin ve işletin.



  • Microsoft En İyi Yöntemler üzerine kurulu bir altyapıda sık sık tahribat meydana getiren güvenlik açıklarınızı azaltmaya yardımcı olun.



  • İşletim uçbiriminde atanmış bir güvenlik sayfasından alınan güvenlik endişelerinin etkin bir şekilde yönetilmesi ve bunlar üzerine odaklanılmasına yardımcı olun.


    Microsoft Web Sayfasından alıntıdır.Orjinal link aşağıdadır.
    http://www.microsoft.com/turkiye/windowsserver/essential/ebs/overview.mspx

 
Gönderildi : 13/02/2009 00:39

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar


paylaşım için teşekkürler...


makaleler bölümünde konu ile ilgili detaylı makaleler mevcuttur.


kolay gelsin

 
Gönderildi : 13/02/2009 13:40

Paylaş: