Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

[Çözüldü] Nebim Winner Barkod ile Okutup Siparişten Otomatik Düşme

6 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
1,947 Görüntüleme
(@nedimtoros)
Gönderiler: 5
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Nebim Winner programı kullanıyoruz. Müşterilerimize göndereceğimiz ürünlerin kontrolünü barkod ile yaparak doğru teslimat yapmak istiyoruz. Öncelikle alınan siparişlerde siparişimizi oluşturuyoruz. Daha sonrasında da Satış İrsaliyesi Düzenle RBK (Oto Sipariş Düş) 'yı seçiyoruz. Normalde bu modül işimizi görüyor fakat burada stok kodlarını manuel olarak elle girmemiz gerekiyor bu sefer de hem barkodu kontrol edememiş oluyoruz hem de oldukça vakit alıyor. Burada Barkod okuyucu ile ürünleri okutabileceğimiz hiçbir alan yok. Sıkıntımız; oluşturduğumuz siparişe göre ürünleri gönderirken barkod ile kontrol edebilmek. Bunu başka bir yerden yapabilir miyiz? Bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim, şimdiden herkese çok teşekkürler.

 
Gönderildi : 12/06/2014 19:17

(@gokselarslan)
Gönderiler: 135
Estimable Member
 

satış irsaliyesi düzenle de hem sipariş seçebilir hemde barkod okuyucu ile giriş diyerek ürünleri okutarak gönderebilirsiniz.

 
Gönderildi : 13/06/2014 14:47

(@nedimtoros)
Gönderiler: 5
Active Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle ilginiz ve hızlı cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Biz de sizin dediğiniz gibi yapıyoruz, irsaliye kısmından siparişi seçip barkod ile okutarak kontrolünü yapıyoruz. Fakat kontrolünü yapmayı en sonda raporlamadan yapabiliyoruz. Diyelimki 600 adet sipariş var ve biz de 600 tane kolilere koyduk. Barkod okuyucudan ürünleri tek tek okuttukdan sonra en sonda raporlama aldığımızda bize hangilerini yanlış koyduğumuzu yani eksik fazla olduğunu söylüyor fakat bukez tüm kolileri boşaltıp o yanlış ürünleri bulmamız saatlerimizi alıyor çünkü çok fazla sayıda farklı model var. Oysaki diğer firmalarda şöyle birşey gördük, siparişi seçtikten sonra barkod okuyucu ile girerken anında size uyarı veriyor, yani bu siparişe aittir yada değildir diye. Böylece okutma bittiğinde kolileri tekrar boşaltıp yanlış olanları ayıklamamıza gerek kalmıyor. Bunun Nebim'de bir çözümü var mıdır acaba? Tekrar ilginiz için çok teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 17/06/2014 14:32

(@arifhaslak)
Gönderiler: 14
Eminent Member
 

Merhaba;

 Stok --> Hareketler --> Elterminali ile bir fişi karşılaştır var Ordan Okuttuğunuz ürünleri siparişiniz ile  karşılaştırabilirsiniz. 

Nebimde Bildiğim kadarı ile böyle birşey yok o Elterminaline yazdırılmış bir program olabilir.

 

 

 
Gönderildi : 23/07/2014 19:18

(@MansurARSLAN)
Gönderiler: 4
New Member
 

Nerhaba

Eger  net biliyorsaniz bu islem cok kolay
Ben biyle bir app yazmistim bunun icin ve hala da kullaniyoruz
 
Gönderildi : 02/08/2014 01:14

(@nedimtoros)
Gönderiler: 5
Active Member
Konu başlatıcı
 

@MansurARSLAN 

Merhaba, biraz geç oldu ama net bilmediğim için yazdığınız app i kullanma konusunda ücreti karşılığında görüşebilir miyiz? 

Çok ihtiyacımız vardır, teşekkürler

 
Gönderildi : 04/10/2022 11:02

Paylaş: