Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

LetoDMS Doküman Yönetim Sistemi - Türkçe dil dosyası

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
456 Görüntüleme
(@HakanBehcan)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

Siteye  yeni üye oldum, 20 yıllık microsoft windows kullanıcı olarak virtualbox üzerinde kurmak sureti 3-4 gün kadar Linux ile uğraştım. Öncelikle belirteyim, Linux'un masaüstünde oldukça çok katetmiş olduğunu gördüm.

 

ISO standartlarında ya da kalite sistemlerinde doküman yönetim yazılımları vardır. Acaba LetoDMS yi kurup çalıştırabilir miyim diye düşündüm.

Ubuntu Server 12.04 ve Ubuntu 14.04 -trusty sürümlerinde deneyip kurdum ve çalıştırdım. Yeni sürümlerde letodms dosyasını letodms.conf olarak gerekiyor.

 En azından arayüzünü Türkçeleştirdiğim Tükçe dil dosyasını ve ekran görüntüsünü yükleyecektim ama dosya ve resim yükleme seçeneklerini bulamadım malesef. Kurulumu anlatacaktım resim yükleme de olmayınca o da olmadı. Açıkçası epeyce kısıtlanmış hissettim. Tabi dosya yüklemenin bir yolu var ise demek ki yüklemek için yeterince uzman değilim, kabul.

Elinde Türkçe dil dosyası olan ya da  Kurulum ya da benim yarım yamalak Türkçe dil dosyasını kullanmak isteyen var ise bu konu altında belirtebilir.

 

 
Gönderildi : 14/04/2014 13:34

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba Hakan Bey,


Aramıza hoş geldiniz. Kendi çabalarınızla yazdığınız kurulum ve yapılandırma işlemlerini makale şartlarına uygun hala getirdikten sonra makale mail adresine gönderirseniz. Gerekli aksiyonlar alındıktan sonra makaleniz portalımız üzerinden yayınlanabilir.


Dosya paylaşımı kullanıcılara kapalıdır. İlgili dosyanın paylaşımını yapabilmeniz için dosyayı info mail adresine gönderip gerekli açıklamaları da eklerseniz yetkili arkadaşlar yükleme işlemini portal üzerinde dosya bölümüne yaptıktan sonra paylaşım linkini sizlere iletecektir.


Doğrudan yükleme işlemi hiç bir kullanıcı için yoktur. Bu güvenlik ve gereksiz dosya paylaşımı adına alınmış bir kuraldır.


Son olarak sizden ricam portalımızı daha etkin kullanmak adına kurallar bölümünü gözden geçirmenizdir.


Teşekkürler.

 
Gönderildi : 12/05/2014 14:39

Paylaş: