Haberler

Samsung, Katlanabilir Telefonlara Özel S Pen Geleceğini Duyurdu

Samsung Mobile’ın patronu, piyasaya sürmeye hazırlandıkları Galaxy Z telefonlarının “özellikle katlanabilir telefonlar için tasarlanmış” bir S Pen’e ve daha fazla uygulamaya sahip olacağını açıkladı.

Samsung Mobile başkanı TM Roh Salı günü yaptığı açıklamada, 11 Ağustos’ta Unpacked’de piyasaya sürülecek olan Galaxy Z katlanabilir telefonlarının “özellikle katlanabilir telefonlar için tasarlanmış” bir S Pen’e sahip olacağını söyledi.

Roh bir blog yazısında, yakın zamanda piyasaya sürülecek olan telefonların katlanabilir formattan en iyi şekilde yararlanan daha fazla ortak uygulamaya da sahip olacağını söyledi.

Samsung başkanı roh
Samsung Mobile Başkanı TM Roh

Samsung Mobile başkanı, bunların arasında Google Duo ile eller serbest görüşmenin, optimize edilmiş görüntülü arama, YouTube’u Flex modunda izleme ve Microsoft Teams’in çoklu görev özelliklerinin olacağını söyledi.

Katlanabilir cihazlar için su geçirmezlik özelliğinin geleceğine dair yapılan söylentilere atıf yaparak, yeni telefonların daha da gelişmiş bir sağlamlığa sahip olabileceğini belirtti. Bunun yanında yeni katlanabilir telefonların su geçirmez olacağını doğrulayan bir ifade kullanmadı.

Bu sene yeni bir Note lansmanı yapılmayacak

Roh ayrıca, Samsung’un bu yıl yeni bir Galaxy Note’un lansmanını yapmayı planlamadıklarını da yineledi.

“Bu sefer yeni bir Galaxy Note’u piyasaya sürmek yerine, sevilen Note özelliklerini daha fazla Samsung Galaxy cihazına getireceğiz” dedi.

Roh, Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir cihazlarının ayrıntılarını sunarken, şirketin Google ile ortak yürütülen “giyilebilir” odaklı teknolojilerin geliştirildiği platformunun tanıtımını yapma fırsatını da yakaladı.

Roh, konu ile alakalı, “Samsung Health ve SmartThings gibi en sevdiğiniz Galaxy uygulamalarının yanı sıra, yeni Google Play Store’da başka pek çok uygulama olacak. Ayrıca, One UI Watch kullanıcı arayüzümiz, diğer Galaxy cihazlarımızla derinlemesine entegre edilmiş durumda ve Galaxy Watch’ınız ile Galaxy akıllı telefonunuz arasında tutarlı bir bağlantı sağlayacak,” açıklamasını yaptı.

Unpacked etkinliği 11 Ağustos Çarşamba günü 07:00 PT/10:00 ET’de gerçekleşecek.

Şimdiye kadarki sızıntılar ve söylentiler, şirketin en az iki yeni katlanabilir telefonu, Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3’ün yanı sıra Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklıkları tanıtacağına işaret ediyor.

Kaynak: zdnet.com

Diğer Haberler

Microsoft, SeriousSAM Zafiyetine Karşı Windows 10, 11 İçin Mitigate Önerileri Paylaştı
WhatsApp CEO’su, Pegasus Casus Yazılımı Hakkında Açıklamalarda Bulundu
Pentagon, DJI Marka Droneların Tehdit Oluşturduğunu Söyledi

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu