Haberler

Logitech ile Her Ortamda Çalışmak Mümkün

Logitech her zaman olduğu gibi kullanıcılarının hem işini hem de hayatını kolaylaştıracak ürünler tasarlamaya devam ediyor. Günümüzde uzaktan çalışmaya talebin her geçen gün artmasıyla birlikte şirketler de çalışma koşullarını hızla değiştirmeye başlıyor.Trafikte geçirilen zamanı daha verimli kullanmaya ve insanların sevdikleriyle kendi ortamlarında huzurla çalışmasına olanak veren bu yeni yaklaşım aynı zamanda çalışanların motivasyonunu da oldukça artırıyor.

Logitech ise webcam ve kulaklıklarıyla ofis ortamını daha sessiz, evi ise ofis ortamına çeviriebiliyor. Tak çalıştır kameraları, gürültü engelleyici kulaklıklarıyla iş ortamında ve evde verimliliği artırmayı hedefliyor. Kalabalık ortamlarda gürültü engellemek ve birkaç görevi gerçekleştirmenizi sağlamak için aynı anda birden çok iş yapmak üzere tasarlanan Logitech kulaklıklar arama yanıtlamaktan uzaktan çalışmaya, video konferansa katılma ve hatta müzik dinlemeye kadar çok sayıda kullanım alanı için geniş bir ofis ve ev kulaklığı yelpazesine sahiptir. Geniş ekran formatında keskin ve pürüzsüz bir görüntülü arama deneyimi yaşatan kameralar, otomatik ışık düzeltme özelliğiyle de olabildiğince canlı ve doğal renklerle görüntü sağlıyor.

Gürültü ve ortam sesi artık sorun değil

Mikrofon, aramada veya toplantılarda insanların sizi duymasını sağladığı için kulaklık deneyiminin önemli bir parçasıdır. Gürültü önleyici bir mikrofon, arka plan gürültüsünü azaltır, böylece açık ve net bir şekilde duyulmanızı sağlar. Bu, yazılımın yanı sıra patlama veya hışırtıları gidererek sesinizin kalitesini daha da iyileştirebilen mikrofon teknolojisi sayesinde mümkün kılınır. Kalabalık bir ofiste çalışıyorsanız ve aramaları çalışma masanızdayken cevaplamanız gerekiyorsa bu özellik gerçekten hayat kurtarabilir.

Aktif gürültü önleme (ANC), çevrenizdeki havalandırma ve klima gibi ortam seslerini azaltarak aramalarınızı duyabilmenizi ve dikkatiniz dağılmadan odaklanabilmenizi sağlar. Bu, gürültüyü engelleyen çeşitli mikrofon teknolojileri ve yazılım algoritmaları sayesinde yapılır. Bu sayede, sesi yükseltmek veya ortamınızı değiştirmek zorunda olmadan çalışmaya devam edebilirsiniz. Bu da iş yaşamınızı kolaylaştırır.

Ortaklıklar

Skype tarafından sertifikalandırılan ve Microsoft Teams’den onay alan bir çok ürünüyle Logitech, mükemmel kullanıcı deneyimi için Google Voice ve Hangouts Meet ile çalışır, Zoom® ile uyumludur Google Cloud, Zoom, Fuze, Unify, TrueConf ve StarLeaf ile iş birliği yapmaktadır. Ayrıca Logitech kulaklıklar; Cisco WebEx, Cisco Jabber, and Go-To-Meeting gibi en popüler konferans ve ses uygulamalarını desteklemektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu