Haberler

Apple Öğrencilere Ücretsiz Hediyeler Sunuyor!

Yeni yapılan açıklamalarla birlikte Apple harika hediyeler sunmaya başlayacak. Apple Türkiye tarafından yapılan açıklamada öğrencilere ‘’Okula Dönüş’’ ismi altında AirPods hediyesi verileceği duyuruldu.

2022 yılı içerisinde oldukça farklı ve kaliteli modellerle karşımıza çıkan Apple, yeni bir kampanyasıyla gündeme geldi. Öğrencilere yönelik fırsatlar yaratmak isteyen marka, bu sefer eğitim indirimlerinden yararlanarak Mac veya iPad satın alanlara AirPods hediye edeceğini söyledi. Kampanya dün itibariyle yani 18 Temmuz 2022 tarihinde başlatılarak uzun bir süre boyunca devam edileceği biliniyor.

Apple, her sene tüm Dünya’da geçerli olan eğitim indirimi ve sürprizlerini bu yılda yapmaya devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik satışlar gerçekleştiren şirket, bu sefer belirli cihazları satın alanlara AirPods hediye edeceğini duyurdu. Özellikle kampanyanın başlamasıyla birlikte akademisyenler, öğrenciler ve eğitim alanında aktif olarak çalışan herkes indirimlerden yararlanabileceği belirtildi.

Apple Hediye Olarak AirPods Pro ve AirPods 3 Modellerini Verecek

Apple için 2022 yılında çıkması beklenen beş model daha bulunuyor. Bu modeller iPhone 14, AirPods ve Watch serisiyle ağırlıklı olduğu görülmekte. Özellikle AirPods alanında yenilik yaratmak isteyen şirket, sunacağı ‘’Okula Dönüş’’ hediyeleriyle de müşterilerine bambaşka fırsatlar yaratmış olacak.

2021 yılında da aynı hediyeyi vererek herkesi mutlu eden şirket, bu sefer AirPods Pro veya AirPods 3 modellerini sunacağını belirtti. Bu yılda AirPods hediyesinden faydalanmak istiyorsanız yalnızca Mac veya iPad modellerinden herhangi birini satın almanızın yeterli olacak. Markanın Türkiye yetkilisi konu hakkında yaptığı açıklamada müşterilere: ‘’Eğitime özel olarak sunulan fiyatlar, şu an üniversite eğitimi alan veya üniversiteye yeni başlayacak olan öğrenciler ve ebeveynlerinin yanında öğretim üyelerine, üniversite çalışanlarına ve evde online eğitim veren her öğretmende bu hediyelerden yararlanabilecek.’’ ifadelerini kullandı. Burada en önemli olan şeyse hediyeler için ayrılan belirli bir stok olduğunu unutmamanızdır.

Kaynak

OKUMAYA DEVAM EDİN:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu