Forum

Cisco’dan kü&#...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Cisco’dan küçük işletmelere kablosuz IP kamera

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
470 Görüntüleme
(@sinankahraman)
Gönderiler: 5225
Illustrious Member
Konu başlatıcı
 

Cisco’nun yeni IP kamerası, beraberinde sunulan video izleme yazılımıyla birlikte küçük işletmelerin işlerini korumalarını ve izlemelerini sağlıyor.

Cisco, küçük işletmeler için yeni IP kamerasını piyasaya sürdü. Linksys by Cisco WVC210, küçük işletmelerin kullanım amaçlarına uygun olarak geliştirilen video izleme yazılımı ile birlikte satılıyor.

İş ve güvenlik uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanan Linksys by Cisco WVC210, küçük işletmelere etkili ama düşük maliyetli bir iş sürekliliği ve takibi olanağı sunuyor. Masaüstüne veya duvara monte edilerek kullanılabilen kablosuz WVC210, canlı video yayını ve çift yönlü ses iletiminin yanı sıra hareket tespit edildiğinde otomatik olarak e-posta gönderme özelliğiyle küçük işletme sahiplerine ofislerini ve diğer tesislerini uzaktan izleme ve koruma olanağını sağlıyor. Küçük işletme sahipleri, WVC210′u kayıpları önlemek, güvenliği sağlamak ve satış noktaları, lobiler, teslimat alanları ve ana giriş-çıkışlar gibi iş yoğunluğu olan önemli yerleri uzaktan izlemek için fiziksel bir güvenlik çözümü olarak kullanabilir. WVC210 ayrıca düşük ışık seviyelerinde de güçlü performans sergiliyor.

Kamera ile birlikte gelen video izleme sistem yazılımı LBAVMS16 ise kameranın video izleme kapasitesini belirgin bir şekilde artırıyor ve izleme konsolu üzerinden 16′ya kadar kameranın aynı anda kaydetmesini, izlenmesini ve yönetilmesini mümkün kılıyor. Bu yazılım aynı zamanda Cisco’nun Business serisi kapsamındaki diğer izleme ürünleriyle de uyumlu olarak çalışıyor.

Linksys WVC54GCA kablosuz IP kameralarının temel özellikleri:

    * MPEG-4 ve MJPEG görüntü
    * 640×480, 320×240, 160×120 piksel görüntü kalitesi
    * Auto White Balance (AWB) ve Auto Exposure (AES)
    * Üç seviyede kullanıcı tanımlama
    * 3G telefonlarla birlikte kullanım için 3GPP formatı desteği
    * Mobil cihazlarla izleme için Real-Time ve Real-Time Streaming protokolleri
    * Wi-Fi, FCC, CE and UL sertifikasyonu
    * Hareket detektörü
    * 802.11 b/g kablosuz iletişim standardı

 
Gönderildi : 11/11/2008 04:16

Paylaş: