Değerli ÇözümPark Üyeleri;
ÇözümPark Bilişim Portalı olarak yine sizlere bir birinden değerli Atölye çalışmaları hazırladık. Etkinlik bilgileri aşağıdaki gibidir.
27 Aralık 2014 Cumartesi - "Microsoft Cluster Day"
09:30 - 10:15 Microsoft Cluster Çözümleri ile İş ve Servis Sürekliliği
10:15 - 10:30 Çay & Kahve Arası
10:30 - 12:00 Microsoft Failover Cluster Deep Dive
12:00 - 13:00 Öğle Yemeği
13:00 - 14:00 Hyper-V Cluster - DEMO
14:00 - 14:15 Çay & Kahve Arası
14:15 - 15:15 SQL Server Cluster - DEMO
15:15 - 15:30 Çay & Kahve Arası
15:30 - 16:30 Failover Cluster Yönetimi
20 Aralık 2014 Cumartesi "Microsoft Azure Day"
Saat
|
Salon1
|
Salon2
|
09:30
|
Azure
|
Migrating
|
10:45
|
Çay Kahve Arası
|
Çay Kahve Arası
|
11:00
|
Azure
|
Migrating
|
12:15
|
Öğle Yemeği
|
Öğle Yemeği
|
13:15
|
Azure
|
Azure
|
14:30
|
Çay Kahve Arası
|
Çay Kahve Arası
|
14:45
|
Azure
|
Azure
|
Kayıt Linki
Çok bomba bir etkinlik olmuş sabırsızlıkla kayıt linklerini bekliyoruz. Umarım bu süreçte cumartesi pazar iş temposu herkes açısından uygun olur. Kaçırılması kesinlikle büyük kayıp olacak etkinlikler.
Çok faydalı bir etkinlik olacak, linkleri sabırsızlıkla bekliyorum 🙂
Güzel bir etkinlik daha teşekkürler. Umarım o tarihler de müsait olur ve gelebilirim.
Güzel bir etkinlik olacak...
Merhaba İzmirde de atölye çalışmalarınız olacak mı? Genelde istanbul olduğundan çok istememe rağmen gelemiyorum, eminim benim gibi arkadaşlarda vardır.
Merhaba,
İzmir için sponsor bulmak gerekiyor. Malum en önemli konu salon bulmak, eğer siz salon bulursanız biz atlar geliriz.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Çok süper bir içerik olmuş.
[quote user="aliozcan"]Merhaba İzmirde de atölye çalışmalarınız olacak mı? Genelde istanbul olduğundan çok istememe rağmen gelemiyorum, eminim benim gibi arkadaşlarda vardır.[/quote]
Hocam yaramıza parmak bastın diyebilirim, fakat burda sektörün kalbinin izmirde atmıyor olmayışı asıl büyük etken bence
Şahit olduğum istanbul etkinlikleri oldukça faydalı ve yoğun geçiyor Çözümparkın.