Çözüm Park Diyorum...Ayrıca Çözüm Parkı çok teşekkürediyorum.
Çözümpark... Sebep Nedir ?
Tek Sebebim Burdaki Hocalarım , Arkadaşlarım , Soruları Olan Üye Kişilerin Hepsiyle Arkadaş Gibiyiz. Bildiklerimizi Anlatıp Bilmediklerimizi Öğrendiğimiz Ve Gerçek Samimiyet Ortamı olan Tek Ve Mükemmel Bir Yer Olduğu İçin Çözümpark.
Hiç düşünmeden cevab: CÖZÜMPARK`dır!
Her kes biliyor ki, ben Azerbaycandan katılıyorum.Türkiyede, Rusyada, başka harici ülkelerin forumlarının çoksunu ziyaret etmişim vakitinde, ama beni Çözümpark kendine çekti.Çünki, burada paylaşımdan başka, hatta en önemlisi söylerdim, insanların çok samimi olmasıdır.İster hocalarımız, ister arkadaşlarımız soruna anında yardım etmek istiyorlar.
Bu forumda olan her bir kese ayrı-ayrılıqda teşekkür ederim!
ALLAH Hepinizden Razı Olsun, İnşAllah!
P.S: Bu arada Türkiye türkçeme göre özür dilerim, bazan fikrimi tam anlata bilmiyorum.
Bu soruyu burada sorup sonrada cevap yazmak biraz reklam gibi anlaşılabilir. Çözümpark ın en büyük farkı yaptığı işleri düzenli, aksamadan ve ciddiyetle yapmasıdır. Her hafta 2 webcast, 10 makale / video ve en önemli başarısı forum kısmıdır. Ücretli verilen destek işi burada tamamen ücretsiz ve özveriyle yapılmaktadır. Diğer forumlar Çözümpark ın forum kısmında ki yakaladığı başarının maalesef yanından bile geçemiyorlar.
Şimdi hocam reklam anlaşılabilir ama benim sorumdaki amaç bunca yıldır kendimi daha iyi geliştirebildiğim ve bir çok yerde bulamadığım bilgileri bulabildiğim sıkıntı yaşadığımda bana yardımcı olan bir sürü hocamın desteğini alabildiğim tek yer burası o bakımdan sordum içimden geldi yani
Bu soru daha tarafsız bir ortamda sorulsa ve cevaplansa daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz. Tabi ki sonuç yine değişmez "Çözümpark" :))
Çözümsüz Sorununuz Kalmasın. Türkiye'nin En Büyük Bilişim Topluluğu.
Çözümpark'daki insanların samimiyeti,yardımseverliği ve her sorunu kendi sorunlarıymış gibi benimsemesi birçok forumda rastlanmadık birşey.
Tabiki Çözümpark;
Çünkü profesyonel iş anlayışının paylaşımdan geçtiğini bilen bir ortam ve paylaşmanın verdiği hazla mutlu olabilen bir anlayışa sahip.
Teşekkürler Çözümpark.
ÇözümPark.
Tabiki Çözümpark.
Malesef katılamıyacağım ben ÇözümBank'ı beğeniyorunm :))))) sevgiler herkese...
Çözümpark diyorum..
bu konuyu silmek bence daha doğru
Kesinlikle Çözümpark...
Tabii ki ÇÖZÜMPARK.
Teknoloji çalışanlarına sahip çıkan tek bölge ve detaylı bilgi, içerik.
Network mühendisliği için kesinlikle tavsiyem olur;
Çözüm Park'taki kadar ciddi ve teknik cevap verilen bir platform dahalık göremedim açıkcası. Kaliteli web sitesi olduğu gözle görülür bir gerçek.