Haberler

ÇözümPark Bilişim Portalı etiketleri artık Stickker.net Üzerinde

ÇözümPark Bilişim Portalı olarak son dönemde gelen talepler üzerine sadece ekip üyeleri veya etkinlik katılımcılarının erişebildiği etiketlere herkesin ulaşabilmesi için Stickker.net ekibi ile bir çalışma yaptık. Bu güzel çalışma sonrasında artık dileyen herkes ÇözümPark etiketine sadece 1TL ödeyerek sahip olabilecektir.

https://stickker.net/urun/cozumpark/

Bu etiket ile ilgili iki kampanyamız da bulunuyor. Birincisi etiketi bilgisayarına yapıştıran ve bize ulaştıran her üyemizin resmini instagram hesabımızdan yayınlıyoruz.

https://www.instagram.com/cozumpark/

İkincisi ise yıl başında bilgisayarı üzerinde etiketi olan bir bilişim gönüllüsüne büyük bir hediyemiz olacak. Henüz çekilişi nasıl yapacağımızı planlamadık ancak bu konuda da değişik fikirlerimiz var. Bunları da yakın zamanda paylaşacağız. Bu bilgileri yine instagram hesabımızdan paylaşacağız.

Umarım sektörde daha çok bilgisayar üzerinde Çözümpark etiketi görürüz.

Not: ÇözümPark Bilişim Portalı olarak bu satıştan herhangi bir kar almadığımızı belirtmek isteriz. Bizi desteklemek için böyle bir kampanya şu ana kadar hiç yapmadık. Eğer böyle bir kampanya yapılır ise bu konu özellikle belirtilir. Bunu yazmamın sebebi olası yanlış anlamaların önüne geçmektir.

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu