Forum

Radmin Tarzı Lisans...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Radmin Tarzı Lisanssız Programlar

5 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
3,132 Görüntüleme
(@hasanguresin)
Gönderiler: 93
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

 

Radmin 'in deneme sürümünü kullandım ve çok memnun kaldım. Radmin tarzı lisans istemeyen programlar var mı ?

Yapmak istediğim client makinenin masaustune kullanıcı anlamadan baglanmak ve izlemek ayrıca bir sorun oldugu taktirde baglanıp o makineyi uzaktan yönetmek.

 

Önerilerinizi bekliyorum. 

 
Gönderildi : 21/02/2013 20:10

(@huseyinkartal)
Gönderiler: 651
Honorable Member
 

Merhaba ,

Kullanıcıların masa üstü'ne  bakıp izlemek etik değil !. Bu portal üzerinde bu şekilde etik olmayan paylaşımlar yapılmıyor. Radmin benzeri  bir  yazılım ise Netsupport kullanabilirsiniz.

 

 

 
Gönderildi : 22/02/2013 12:36

(@SeferOZDE)
Gönderiler: 3
Active Member
 

Merhaba ,

Kullanıcıların masa üstü'ne  bakıp izlemek etik değil !. Bu portal üzerinde bu şekilde etik olmayan paylaşımlar yapılmıyor. Radmin benzeri  bir  yazılım ise Netsupport kullanabilirsiniz. 

Bu yorum şakamı 🙁 arkadaşım güzel bir konuya değinmiş büyük kurumlarda yapılması gereken bir şeyk ullanıcının farkına varmadan ekranı izlemek.

siz hiç görmediniz mi Tv de İnt de  50 kişilik bir sıranın başında kayıt alan personelin farm oynadığını. Ayrıca netsupport  ücretsiz değil radminden pahalı bir uygulama 

Neyse Arkadaşımla aynı konudan yardıma ihtiyacım var bilen varsa yardımcı olabilirmi malum her programa güvenilmiyor denenmiş olması gerekmekte  

 
Gönderildi : 27/12/2014 11:31

(@yasarkiyak)
Gönderiler: 507
Honorable Member
 

Ben ammyy kullanıyorum. Etik konusunda ise işi polemiği dökmeden kısa bir yorum yapayım istedim. Hem etik değil hem de doğru değil bencede. Büyük kurum denilmiş TR nin en büyük 5 kurumundan birinde de çalıştım orta sınıf denilen binlerce kişi çalışan kurumlarda da ve gördüğüm hep amatör şirketler ekran izliyordu. Çünkü personelin işi bellidir iş etüdü vardır vs vs ve policyler ile de kısıtlar koyularak bu iş çözülür. Neyse o kısmı firma yöneticilerin takdiri bizi çok da ilgilendirmez. 

Özetle ben Ultra VNC, Radmin, Ammyy denemiştim. Şuan bağlantı ve problem çözme için Ammyy kullanıyorum memnunum aslında ücretli ama ücretsiz halde de sorunuz kullanıyorum. Bi deneyin derim. 

 
Gönderildi : 27/12/2014 14:28

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Etikten ziyade yasal değil. Kullanıcı farkına varırsa dava açabilir. Bilgisayarına sorun çözmek için bağlansanız bile onay almanız gerekir. Kullanıcının işe ihtiyacı varsa ve sesi çıkmıyorsa ancak sorun etmez. Telefon ve internet kayıtlarını tuttuğunuzu dahi bildirmek zorundasınız. Aksi halde hiçbir yasak dayanağı yok.

En basiti cep telefonunda ekip mobil tarzı uygulamalar için bile operatör şirketten, şirkette kullanıcıdan yazılı imzalı evrak alıyor. Güvenlik kameraları ile izleme yapıldığını dahi bildirmek zorundasınız. Eskisi gibi ben ne istersem yaparım durumları kişisel hak ve özgürlükler noktasında tıkanıyor. Facebook bilerek ve isteyerek verdiğiniz, gizlemediğiniz bilgileri paylaştığı için ciddi tazminatlarla karşı karşıya.

 
Gönderildi : 27/12/2014 15:22

Paylaş: