Haberler

Broadcom’un VMware’daki Değişiklikleri Müşteriler Üzerinde Rahatsızlık Yaratıyor

Broadcom Başkanı ve CEO’su Hock Tan, VMware’deki lisans dönüşüm stratejisinin yıl sonuna kadar her çeyrekte yeni satış artışlarını göreceğini hala savunuyor. Ancak Broadcom’daki üst düzey yöneticilerin perde arkasında bu yeni politikanın büyük rahatsızlık yarattığı, lisansları bulut ve abonelik çözümlerine geçirerek büyük tepki çektiklerinin farkındalar.

Bu gelişemeler VMware müşterilerini başka alternatiflere yöneltmiş durumda.

İşler iyi gitmiyor

Broadcom’un VMware’i almasından henüz 100 gün geçmedi ama Broadcom’un CEO’su ve Başkanı Hock Tan’ın, VMware’ın ürün ve lisans politikalarındaki köklü değişikliklerden sonra VMware müşterileri ve ortaklarının “rahatsızlığını” kabul ediyorlar. Tan’a göre yapılacak çok iş var.. ancak Broadcom’un yaptığı değişiklikler müşteriler ve ortaklar arasında huzursuzluk ve oldukça fazla öfke yarattığı görünüyor. Yapılan araştırma Broadcom’un VMware satış ortaklarından yaklaşık 2.000 yüksek account’lu müşteriyi kaybettiğini ortaya koyuyor.

Kaynak: https://borncity.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geçen sene yıllık destek ve bakım bedeli için 110$ ödemiştim. Bu sene aynı ürün için 3120$ fiyat verdiler. Ben de sinirlendim kabul etmedim. Meslek hayatımda böyle rezillik görmedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu