Android Telefonlar Windows 10 İle Bilgisayar Ekranında

Microsoft, şimdilik Windows 10 için test kullanıcılarına sunduğu hizmet ile android telefonlar windows uygulamalarıyla yönetilebilecek.

Android telefonlar artık Windows 10 ile yönetilebilecek.

Geçen yıl Mart ayında geliştiriciler için tanıtılan özellik ile bilgisayarınızdan arama yapabilme, fotoğraflara göz atma ve diğer bir çok uygulamayı farklı ekranda kullanabilme imkanı sunuyor. Windows 10 test kullanıcılarına sunulan bu yeni hizmet geç bile kaldı diyebiliriz. Üçüncü parti uygulamalar bir nevi bu işlevi yapıyor olsa da Microsoft olarak varsayılan uygulamanın kullanıma açılması daha yaygın olacaktır. Mobil telefonların görüntü yansıtma özelliğini kullanarak uygulamalara erişebilir ve bu mobil uygulamaları uygun şekilde başlatabilirsiniz. Uygulamalar, yansıtılan görüntü dışında ayrı pencerede açılarak kullanılıyor. Başlat menüsünda pinleme

Microfost’un adını “PC ile telefon arasında kesintisiz bağlantı” verdiği özellik elbette şimdilik bazı sorunları var. Aktarılan bilgiye göre Microsoft, tüm android cihazlar için stabil çalışacağını garanti etmiyor.

Windows ile andorid kullanımı kolaylaşacak.

Hizmeti şimdiden kullanmak istiyorsanız, Windows Insider programında yer almanız, Windows Build 1803 ile Android 9.0 ve üstü versiyona sahip mobil cihazınız olması gerekiyor. Desteklenen telefon model listesi Microsoft tarafından paylaşılmış olsa da şimdilik Samsung cihazlarının ismi ön planda.

Samsung son modeller listede

Aşağıda paylaşılan modellerin çıkış tarihlerinin son 1-2 yıl içinde olduğunu söylemek mümkün. Bu ayrıntıyla diğer markaların modelleri içinde yorum yapmam mümkün olabilir.

Kaynak

Exit mobile version