Hakan hocanın makalesini okumama rağmen ve yazılanları yapmama rağmen bir türlü ısp den mailleri çekemedim.....Kaçırdığım nokta nedir onu bilmiyorum açıkçası...
0- Sbs 2003 premium serverda exchange 2003 kurulu sistemde henüz isa server kurulu değil.
1- yerel aktifbil.local ısp de domain name aktifbil.net
2-ısp de deneme@aktifbil.net mail adresi var serverda deneme adında kullanıcı açıyorum bu kullanıcının 2 smtp si var local ve net olarak
3- pop3 connector ayarlarınıda ısp den aldığım mail.aktifbil.net olarak deneme kullanıcısını ve şifresini yazarak yapıyorum mailbox type user ve exchange mailbox deneme olarak seçiyorum şimdi ala tıklıyorum ve hiçbirşey olmuyor...
4- Hatta ısp den aldığım ana kullanıcı ilede yapıyorum pop3 connector un ayarlarını fakat yine mailleri alamıyorum....
5- Localde kullanıcı admine admin deneme kullanıcısına mail atabiliyor..
6- Aslında amacım ısp den tüm mailleri alıp kullanıcı kutularına dağıtmak...
7- sbs 2003 de ikinci bir connector bağlantısı yapılabilirmi...Şundan dolayı soruyorum bunu aynı çatı altında 2 firma var ve bu firmaların mail adresleri ve domain nameleri farklı..Tek pop3 connector le 2 farklı firmanın 2 farklı domain name deki maillerini alıp kullanıcı kutularına dağıtabilirmiyim....
8- bu soruların devamı gelecek :))) Herkese teşekkürler.....
'Aşk İçin Ölmeli Aşk O Zaman Aşk ....'