Merhabalar Hakan Abim,
Şimdi şöyle anlatim abi, kullanıcı yazıcının başına geçiyor..Taratmak istediği evrakları cihaza yerleştiriyor.. Sonra yazıcı Lcd panelden ağ klasörüne tara diyor.. Bu esnada benim o kullanıcı için tanımladığım isim listede görünüyor. Kullanıcı ekrandan kendine at olan dizini seçiyor ve tarama gerçekleşiyor. Taranan evrak/evraklar taramayı yapan kullanıcının bilgisayarındaki ilgili klasöre taranmış oluyor..
Bu arada yukarda belirtmiş olduğum yavaşlık sorununu Xampp'ın FTP olayı ile çözdüm..
Şöyleki; bir pc ye xampp kurup, ftp için kullanıcı hesapları oluşturdum ve yetkilendirme yaptım, sonrasında Hp yazıcı arayüzüne web den erişerek ağ yolu yerine ftp yolu seçeneğini seçtim. İlgili kullanıcı için oluşturduğum ftp dizini, kullanıcı ve adını girerek erişim doğrulaması yaptım. Böylelikle taranan evrak saniyeler içinde kullanıcının önüne düşüyor. Ohh be dünya var mış :)
(Hp yazıcıları bir daha kurumlarımıza sokmayacaz.. Epson, xerox, konika minolta larda böyle bir sorun , deveye hendek atlatma durumu yani)
CoD3R'ler Aşkına..!