Forum

WatchGuard Teknoloj...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

WatchGuard Teknolojileri Doğal Yaşama Duyarlı

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
480 Görüntüleme
(@HakanKENET)
Gönderiler: 18
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

[img] [/img] 


WatchGuard Teknolojileri Doğal Yaşama Duyarlı.


Environmental Statement Çevre Bildirimi


WatchGuard Technologies, ürünlerinin çevre üzerindeki olumsuz etkisini en aza indirmek için çaba göstermektedir: Bunun için dünyaca kabul edilen işlevsel şartları hep göz önünde bulundurur.



  • Paketleme malzemesi seçerken geri dönüşümlü olan malzemeler kullanır.

  • Tasarımı cihazları mümkün olduğunca az enerji olarak kullanmak

  • Mecbur olmayan malzemeleri kullanmaktan kaçınır ve web sayfası işlevselliği ile çok ünlüdür.

Design for Environment (DfE) for WatchGuard. Tasarım Çevre (DfE) WatchGuard için çevre yönetimi giderek daha önemli bir boyutu haline gelmiştir. 


Ürünlerinin çevresel etkilerini en aza indirmek için WatchGuard bütçe ayırmış ve ürünlerini çevreye duyarlı hale getirmek için politikasını oluşturmuştur. Malzemelerini kullanırken en az artık verecek şekilde dizayn etmeye ve en az güç harcayacak şekilde geliştirmeye çalışmaktadır.  


RoHS: EU Directive 2002/95/EU RoHS: AB Direktifi 2002/95/EU


WatchGuard Teknolojileri geçerli AB RoHS Direktifi tanımlanan çevreye zararlı maddeleri ürünlerden komple kaldırıyor. WatchGuard yönetimi bu görev ve kararla tam ve zamanında uyum sağlamak için politikalar ve özel kaynak oluşturmuştur.


Bu RoHS Direktifindeki  bazı maddelerin kullanımı (kurşun, cıva, kadmiyum, krom hexavalent ve iki alev geciktiriciler - PBB ve PBDE), 1 Temmuz 2006 sonrası Avrupa Birliğinde elektrikli ve elektronik ürünlerde kısıtlamıştır.WatchGuard Teknolojileri 'E-Serisi ürünler bu tarihten sonra kesinlikle uyumlu halde üretilmiştir.  


Reduction of Hazardous Substances Frequently Asked Questions Tehlikeli Maddelerin Azaltma Sıkça Sorulan Sorular


S: RoHS nedir?


S: RoHS maddeler nedir?


S: RoHS Direktifi sadece Avrupa Birliğinde mi geçerli?
A:


S: WatchGuard, hangi tarihte kendi ürünleri için tam olarak RoHS uyumlu hale gelecek?
 Bu tarihte tüm E serisi ürünlerde bunu uygulamıştır.


WatchGuard ürünleriyle ilgili endişeleriniz için  Müşteri Hizmetleri temsilcisi.


ABD Müşteriler: 877.232.3531
Uluslararası Müşteriler: +1.206.613.0456 
 


WEEE: AB Direktifi 2002/96/EU


WEEE Beyanı


WatchGuard Avrupa Birliği (AB) ile işbirliği içinde bu ürünlerimizi WEEE Tüzük ile uyumlu ve emin olmak için dağıtım ortaklarında toplama ve kurtarma çalışmaları yapmaktadır. Bulunduğunuz ülkede çöpe atacağınız ürünleri Trade Up vb kampanyalarla müşterilerinden toplayıp kortarma çalışmaları yapmaktadır.


WatchGuard ürün, lütfen WatchGuard Müşteri Hizmetleri Bölümü vardır:


ABD Müşteriler: 877.232.3531
Uluslararası Müşteriler: +1.206.613.0456 
 


WEEE Sembol Açıklama


WEEE Bildirimi WEEE Sembol Açıklama
Sembol Ek IV başına Direktifi ve yerleştirilir olarak standart CENELEC EN50419, 7 Aralık, 2004 tarihli tarafından reçete.


 


Sıkça Sorulan Sorular


S: Benim cihazımla ilgili nasıl faydalanırım? 


Müşteri Hizmetleri temsilcisi at ulaşabilirsiniz:


Türkiye Intercomp: 0212 222 57 45 ([email protected]


 


WatchGuard cihazlar üzerinde WEEE sembolü piyasada Ağustos 13, 2005 sonra yerleştirilmiştir.


 


RoHS: China Directive RoHS: Çin Direktifi


China has enacted legislation more commonly known as “China RoHS” which will have an effect on the reporting and restriction of hazardous materials in products that are shipped to China with the intention of selling them within the country. Çin mevzuatı daha yaygın Çin RoHS "olarak raporlama ve Çin ülke içinde satış amacıyla sevk edilmektedir ürünlerinde tehlikeli maddelerin kısıtlama üzerinde etkisi olabilir bilinen yasalaştırlmıştır var. As of March 1, 2007, all Electronic Information Products (EIP) going to China are to be labeled with China-specified labels indicating the presence of hazardous materials above or below the Maximum Concentration Value (MCV) limit. 1 Mart 2007 itibariyle, tüm Elektronik Bilgi Ürünler (ÇYP) Çin'e giderek Çin etiketlenir için etiketleri sınırı üzerinde tehlikeli malzeme veya Maksimum Konsantrasyon Değer (MCV) altında varlığını gösteren açıklanmaktadır. In addition, China RoHS requires appropriate recycle symbol markings on the outer boxes of products shipped into China with the intention of selling the products within the country. Buna ek olarak, Çin RoHS ürünler Çin halinde ülke içinde ürünleri satmak amacıyla gönderilen ve dış kutularının üzerinde sembol işaretlerle yeniden uygun gerektirir. WatchGuard Technologies’ Firebox® X e-Series products comply with this Chinese regulation. WatchGuard Teknolojileri 'Firebox ® X-Serisi ürünleri bu Çince düzenlenmesi uygun ve.


Çin RoHS Açıklama;


Bu sembol, ürünün herhangi bir MCV sınırı üzerinde tehlikeli maddeler ile homojen düzeyinde herhangi bir telikeli malzeme yok onu gösterir. Bu sembol tüm Firebox ® X Edge Serisi cihazlar geçerlidir.



 


 

 

 



Bu sembol, ürünün üzerinde en az bir MCV sınırı üzerinde madde bulunabileceğini gösterir.  Çin Yönetmelik kapsamında, Avrupa Birliği RoHS direktifi altında bir istisna değil bir bölümünü içeren bu sembol  Firebox X ® Core ™ ve Firebox ® Tepe ™ için, E-serisi ürünleri geçerlidir.


 


 


Frequently Asked Questions Sıkça Sorulan Sorular


S: ne zaman WatchGuard ürünleri Çin RoHS uyumlu olacak?


S: Çin RoHS bir sonucu olarak WatchGuard parça numaraları herhangi bir değişiklik olacak mı?
mevcut ürün parça numaraları için herhangi bir değişiklik yoktur.  Geçmişteki tüm ürünlerin kodları aynıdır. Mar 1, 2007 sonrası tüm ürünler sevkiyat Çin RoHS şartları ile müşterilerimizin tarafından herhangi özel olarak uygun yapılmaktadır.


[img] [/img]


[img] [/img]

 
Gönderildi : 13/03/2009 19:23

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

paylaşım için teşekkürler...

 
Gönderildi : 14/03/2009 03:05

(@ugurdasdemir)
Gönderiler: 1824
Noble Member
 

Watchguard'ın teknolojilerinin doğal yaşama duyarlı olması sevindirici bilgi için teşekkürler

 
Gönderildi : 14/03/2009 03:31

Paylaş: