Forum

Ubnt Update ve Kull...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Ubnt Update ve Kullanım Hakkında

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
377 Görüntüleme
(@metehannebioglu)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar,

Kullanmakta olduğum 4 adet airmax rocket m2, 1 adet bullet,  15 adet de Airmax Nano Station M2, antenim var 17 tane de unifi outdoor. İlk sorum şu;  öncelikle airmaxlar için  v5.5.10 kullanıyordum en son v5.6.2 güncelleştirmesi geldi bunlar arasında iyi yada kötü diyebileceğiniz bir özellik varmı ve sizce hangi versionu kullanmalıyım. Diğer sorumda Airmax larda sinyallerin birbirini bastırıp sinyali bozmadan ve düşürmeden rahat bir şekilde çalışması için hangi özelliklere dikkat etmem gerekiyor. Çünkü bazen yakın mesafede bile dağıtımda sıkıntı yaşayabiliyorum. 

Şimdiden Teşekkürler İyi Çalışmalar. 

 
Gönderildi : 13/08/2015 18:13

(@BirkanURLU)
Gönderiler: 327
Reputable Member
 

Merhaba,

Bahsettiğiniz yapıda sistemi kullanan kullanıcı pek fazla yoktur ve en sağlıklı bilgiyi ürünün türkiye distribütöründen alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama ben olsam + - kavramına takılmadan güncellemeyi yapardım. UBNT güncellemelerinden bugüne kadar memnun kaldım çünkü.

Sinyallerin birbirini bastırması konusunda birkaç şey sormak istiyorum, cihazların yönetimini Unifi Controller ile yapıyorsunuz değil mi? Unifi Controller'in hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Kanal seçimini nasıl yapılandırdınız? Çünkü Airmax'larda Zero Touch Roaming olması lazım, yani aynı SSID içinde en uygun cihaza çok hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyor ve haliyle sinyal bastırması, gibi durumlar meydana gelmiyor.

 
Gönderildi : 14/08/2015 12:35

Paylaş: