Forum

Windows 7 Domain Ku...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows 7 Domain Kullanıcılarının Silinmesi

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
355 Görüntüleme
(@SerhatKoroglu)
Gönderiler: 17
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Domain üzerindeki win7 bilgisayarlarda oturum açan kullanıcılarının bilgilerinin depolanmasını nasıl engelleyebiliriz? Bir süre sonra birikmeler düşük kapasiteli makineleri zorluyor. Kullanıcı klasörlerini temizlediğimizde makina hızlanıyor. Bu klasörlerin tutulmamasını veya oturum kapatılırken bu klasörlerin temizlenmesini sağlayabilir miyiz?

 
Gönderildi : 30/03/2012 19:10

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Disklere kota koyun ama zorlu bir süreç olur.

 
Gönderildi : 30/03/2012 19:51

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4293
Co-Helper
 

Oturum açan kullanıcılara klasör oluşur onu engelleyemezsiniz. Standart Windows profile işlemidir bu. Client'ların kullanıcılarının sabit olmadığını anlıyorum bundan, bir şekilde kontrolsüz silerseniz her oturum açtığında profiller tekrar oluşmaya çalışır ve vakit kaybı olur. 

Temp, desktop, documents gibi klasörleri her kapanış, açılışta temizletebilirsiniz bunun için batch file da yazabilirsiniz bazı cleaning tool ları da yapıyor sanırım bu işlevi. 

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 30/03/2012 19:55

Paylaş: