Forum

ASP.NET MVC3 Razor ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

ASP.NET MVC3 Razor Bayi Hosting Arıyorum.

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
590 Görüntüleme
(@RagipUNAL)
Gönderiler: 171
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

İyi günler,

Yakında MVC3 Razor ile proje yazmaya başlayacağım. Elimdeki domainlerin yayın hayatına başlatacağım bir bayi hosting paketi arıyorum. Türkiye lokasyonunda W2k8 / W2k8R2 server üstüne kurulu paket satışı yapan bilidiğiniz bir hosting firması biliyorsanız benimle paylaşabilirimisiniz.

Ayrıca MSSQL ile Storage Procedure, View, Function, Trigger larıda yazabileceğim yüksek alana sahip bir sql dbsi olması benim için iyi olur.

Türkiye lokasyonlu yoksa yabancıda olabilir. Sorunsuz çalışsın yeterli benim için.

 Paylaşımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 07/11/2011 15:49

(@mertkibar)
Gönderiler: 855
Noble Member
 

Projen icin natro.com hosting paketini sana şiddetle öneririm...

 
Gönderildi : 07/11/2011 23:38

(@RagipUNAL)
Gönderiler: 171
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

natro ya ve turkishost a sordum. cevapları gelince size haber vereceğim.

 
Gönderildi : 08/11/2011 15:25

(@mertkibar)
Gönderiler: 855
Noble Member
 

natro hosting sistemlerinde veritabanlari , mail ve hosting sunucular hepsi ayri sunuculardan hizmet verdiği için hem erişimler daha hizli hemde güvenli..

türkish host tavsiye etmem.. mail,veritabani ve hosting ayni makinadan hizmet veriyorlar.. 1 ay once türkishost makinalarina erişim sağladim.. işe yarar site olmadığı için vazgeçtim..

türkiyede hosting konusunda natro ve sadecehosting 1.ci siralarda... projen senin için onemliyse sadecehosting veya natrodan şaşma derim.. hem sunuculari daha saglam alt yapilari daha iyi.. erişim oranlari 99.9.

sadecehosting ve natro blade sunuculardan hizmet veriyor.. hem sunucu tarafinda saglam alt yapılar hemde sunucu üzerindeki yazilimsal güvenlik cok iyi... ben test yaptim natro hosting deki sunucuya erişim saglamayi.. sadece erişim yaptigim site etkilendi.. sunucudaki diğer sitelere erişemedim..  sunucu ayarlarini o kadar güzel config etmişler yani..

 
Gönderildi : 08/11/2011 16:10

(@RagipUNAL)
Gönderiler: 171
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Natrodan şaşmamak lazım haklısın ama natroya sorduğum soruya daha cevap gelmedi fakat turkishost mvc kullanabileceğimi söyledi. Deneme için birşeyler yapacağım için ucuz bir tercih şimdilik işimi göreceğini düşünüyorum.  Bu arada natrodan gelecek cevabıda bekliyorum. 

 
Gönderildi : 18/11/2011 02:11

Paylaş: