Forum

kimlik doğrulama ha...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

kimlik doğrulama hatası

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
4,540 Görüntüleme
(@MusaCaglar)
Gönderiler: 144
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar. windows 7 ve server 2008 r2 den oluşan sistemimde bazı kullanıcıların ağ bağlantılarının yanında kimlik doğrulanamadı yazıyor. bu yazı yazdığında kullanıcıalrın file servera erişiminde sorun oluyor oturumu kapatıp açtığımda ise o kullanıcının adına bir temp prfoil oluşuyor. biraz bekleyip bilgisayarı restart ettiğimde ise kullanıcı kendi profili ile oturumunu açılıyor ve sistemde sorun yokmuş gibi işlemine devam ediyor. bu kimlik doğrulama hatası nereden kaynaklanıyor olaiblir nereyi kontrol etmem lazım ?

 
Gönderildi : 31/05/2012 19:36

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

SBS 2008 değil dimi bu sistem? SBS üzerinde yanlış hatırlamıyorsam CAL lisansı yeterli olmadığı durumlarda böyle bir olay oluyordu ve paylaşım vs ulaşamıyordu kullanıcılar. ancak birisi sistemden logoff olacak vs yada o an için ona atanmış olan token serbest kalırsa erişebiliyor. ve bu sefer de aynı olay az önce tokenı serbest bırakan kişi için oluyor.

hatta exchange server bile çalışmıyor bu durumda o kişi için. 

 
Gönderildi : 31/05/2012 20:40

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Directory service tarafında authenticed sıkıntısı olabilir. Bu durumda kullanıcı bilgisayarını domainden düşürüp, tekrar aldığınızda sorun düzelecektir. Ancak logları inceleyinizki ileride fsr logları eventlara atabilir. Journal wrap taraflı sıkıntı çıkarabilir. http://www.hakanuzuner.com/index.php/fix-journal-wrap.html

Keyifli çalışmalar.

 
Gönderildi : 05/06/2012 17:31

Paylaş: