Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

mailenable

11 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
449 Görüntüleme
(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar foruma yeni katıldım yeni üye oldum bazan girip konuları okumaya çalışıyorudum özellikkle son bir kaç gündür okuma oranım fazla oldu çünkü serverıızda sorunlar bel boyu maillerimiz yerine ulaşmıyor spf kayıtlarından olablir diye bi yazı okudum ama bizimkisi birkaç gün öncesine kadar sorun yoktu ip adresimiz bloklanmıştı iki organizasyon tarafından parasını ödeyip kaldırdık fakat ne olduysa ondan sora oıoldu mailler yerine ulaşmıyor birinin bloğunu kaldırmam 3 gün faln oldu diğeri ise 2 gün oldu mailenable standart edition kullanıyorum server 2003 üzerine yuüklü plesk panel 8.6 var lütfen biri bana akıl verisn resimli anlatım bir yer varsa mailenable ın ayarları konusunda yardımcı olun lütfen

 
Gönderildi : 29/04/2010 12:54

(@mesutsariyar)
Gönderiler: 2515
Co-Founder
 

Merhaba,


Tek bir noktalama işareti kullanmadan sorunuzu sorduğunuz için size teşekkür edemeyeceğiz.


Hoşgeldiniz, Lütfen önce bu konuları okuyarak portal'a adaptasyon sürecini hızlandıralım;  http://www.cozumpark.com/forums/21/ShowForum.aspx


 

 
Gönderildi : 29/04/2010 14:44

(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;

       ilginiz için teşekkür ederim. evet bir solukla yazmışım farkında bile değilim umarım büyük bir kabahat işlememişimdir. kaç gündür bu sorunla uğraşmaya çalışıyorum belki ondan dır. mesut bey sorun bana göre büyük size göre belki küçük ama çok acil yardıma ihityacım var. maillerimiz yerine ulaşmakta sorun yaşıyor . gitmiyor mailleirmiz. blokalrıda kaldırdım ip mi temizlettirdim gene olmuyor maalesef..

 

iyi çalışmalar

 
Gönderildi : 29/04/2010 15:09

(@mesutsariyar)
Gönderiler: 2515
Co-Founder
 

Mailenable hakkında bilgim yok, bilgisi olan bir başka arkadaş varsa mesaj yazacaktır.


Domain bilgisini paylaşabilirseniz kontrol edebiliriz kayıtları.

 
Gönderildi : 29/04/2010 17:37

(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar;

atakweb.com spf kayıtlarından doalyı maillerimiz ulaşmıyor tüm müşterilerimizinde mailleri bundan dolayı gitmiyormuş plesk panel de txt kaydını tüm siteler için yapılması gerkiyor galiba. plesk panelin server kısmında dns ayarlarında add record bölümünde record tipi txt olacak yalnız kodlamayı nasıl giricem onu bilmiyom tüm müşterilerimize teker terk kayıt çok vakit alır hepsini ortak noktadan nasıl girebilirm.

 tşşkrler

 
Gönderildi : 29/04/2010 20:36

(@mesutsariyar)
Gönderiler: 2515
Co-Founder
 

SPF Kaydı ile ilgili tüm detaylı bilgileri bu makaleden okuyabilirsiniz;


http://www.cozumpark.com/blogs/exchangeserver/archive/2008/04/29/ms-exchange-server-sender-policy-framework-spf.aspx


 

 
Gönderildi : 30/04/2010 00:08

(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

tşşkrler;

makale işime yardı daha öncede okumuştum kayıtları yaptıysakda gene olmadı galiba başka bir sıkıntı vardı. bizde server format attık sonrada asp sayfalarını çalışrmıyordu sayfalar teker teker asp.dll dosyaları eklemeye çalışıyodum  home direktory kısmından sonra web sites bölümünde php dll dosyaalrı ekliydi asp yoktu asp yi ekledim php ler gitti 🙁 bende anlamadım niye böle oldu. bunun sonucunda php sayfaları açılmadı webmailhorde dahil olmak üzere. php leri ekliyom ama dizin c:\program files(86)\parallels\plesk\admin\bin\phpisapi.dll eklemeye çalışıyorum dizini uzun bulduğu için kabul etmiyor configrationdan. karıştım kaldım. 

tşşkrler

 
Gönderildi : 02/05/2010 00:48

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Selam, son söylediğiniz sorun Java ile ilgili bir durum. Space karakter kabul etmediği için eklenmiyor. Boş bir dizin oluşturup oraya kurulum yaparak isapileri eklerseniz sorun olmayacağını umuyorum.


İyi çalışmalar

 
Gönderildi : 02/05/2010 01:07

(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

c:\nin içine pleskin altında bulunan php5 ve php klasörslerini kopyladım bazı olmadı . php nin kurulumunu tekaradanmı yapıcam ve eğer yaparsam plesk e tekrardan eklenirmi?

iyi günler

 
Gönderildi : 02/05/2010 19:54

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Evet yapılabilri yeniden kurun bence.

 
Gönderildi : 03/05/2010 13:14

(@mavrantlii)
Gönderiler: 8
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar;

      yukarıdaki sorunları hallettim. cevabı biraz geç yazdım  sorunlarla ilgilenmekten diğer yerleri unutuyorum :). şimdikim sorunum mailenable standart edition kullanıyorum suucum sürekli spamlı mail üretiyor. veya çok fazla mail atılıyor sunucudan ama müşterilerden değil hinet.net diye bir site ve mail adresleri sanki hesabı bizdeymiş gibi sürekli mail atıyor. bir kaç tane daha adres var böle günde 7000 mail in üstünde mail atıyorlar angelliyorum. host dosyasının içine ekliyom ki göndermesin fakat yine aynı. enteresan olanı kendi adresleirnden kendi adreslarine de gönderiliyor. q klasörüm doldu taşacak nerdeyse yardım edebilecek birileri varsa müteşekkir kalırım...

iyi günler

 
Gönderildi : 17/05/2010 16:54

Paylaş: