Forum

Portal yazılımı min...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Portal yazılımı minimum ihtiyaçlar ne olmalı

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
579 Görüntüleme
(@kazimates)
Gönderiler: 667
Noble Member
Konu başlatıcı
 

Internet üzerinden güvenli olarak erişilip günlük firmanın ihtiyaç duyacağı bazı spesifik kayıtların tutalacağı bir yazılım için minimum ihtiyaçlar neler olmalıdır? KAynak kodların satın alacak firmaya ait olması gerekmekte ve SLA anlaşması, bakım anlaşması, kod değişikliklerinde adam saat ücretinin nasıl olacağı gibi tüm ihtiyaçları teklif metinlerinde belirtmeleri gerekecek. Bu durumda teknik şartnamede ne olması gerektiğine dair örnek varsa benimle paylaşmanızı isteyeceğim. 

 
Gönderildi : 11/10/2017 11:45

(@ahmetceylan)
Gönderiler: 103
Estimable Member
 

Merhaba;

ne tür kayıtlar bunu biraz acarmısınız? 

Mesela ben daha önce yazdıgım portal uygulamasından İdarenin istediği istatistikten tutunda, muhasebe kayıtlarına, kalite dökümanlarına, guvenlik olaylarından personel giriş çıkıs saatlerine kadar 50 kalem veri istenmişti. Sizden istenilen seyler neler ona göre siz şartnameyi hazırlayın derim nacizane fikrim...

 
Gönderildi : 25/11/2017 13:09

(@mustafauysal)
Gönderiler: 16
Eminent Member
 

Merhaba,

Benzer bir portal yapısını daha sade haliyle yaklaşık 3 yıldır kullanıyoruz ve özellikle IK tarafından gelen istekler üzerine bir yenilemeye gitmeyi planlıyoruz ancak bu değişikliği iç proje olarak değil de hazır bir portal ile gidermek istiyoruz. 

Bu alanda demo çalışması yaptığınız uygulamalar oldu mu ?

 

 

 
Gönderildi : 04/01/2018 11:55

Paylaş: