Forum

PretonSaver Nedir?
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

PretonSaver Nedir?

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
1,939 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

PretonSaver Nedir?

PretonSaver Toner, mürekkep ve kâğıt tüketimini azaltmak için profesyonel baskı yönetim yazılımıdır. İşletmeler genelde gelirlerinin %1- 3'ü kadarını, bu paranın baskı hizmetleri için harcandığının farkına varmadan harcıyor.

Baskı maliyetlerinizi gerçekten biliyor musunuz?

Muhtemelen HAYIR: çoğu işletme baskı faaliyetlerini izlemek ya da yönetmek için bir sisteme sahip değildir.

Preton bu sorunu anlıyor ve iş kalitesini etkilemeden baskı maliyetlerinde %50'ye varan tasarrufu risksiz bir yazılım çözümü ile sunuyor. PretonSaver her ölçekteki işletmenin kâğıt kullanımı ile toner ve mürekkep tüketiminin hemen azaltılabilmesi için olanak sağlar.

PretonSaver Nasıl Çalışır?

PretonSaver üst üste gelen pikselleri belirleyerek ve silerek toner tüketimini azaltmak için patentli Preton Piksel Doktoru teknolojisini kullanır. Gereksiz pikselleri kaldıran akıllı çözümü ile Pixel Doktoru gözle görülen baskı kalitesini etkilemeden toner veya mürekkep kullanımında % 30'a kadar tasarruf sağlar. Ayrıca baskı kalitesini düşürerek %70’e kadar tasarruf sağlar.

Pixel Optimizer™

Yazıcılar ve bilgisayar ekranları verileri (metin, grafik ve görüntü) tanımlamak için piksel (nokta) kullanır. Oysa ekran ve yazıcının piksel arasında bir fark yoktur. Ekran piksel kare iken, yazıcı piksel yuvarlaktır. Bu kare pikselleri temsil etmek için, yazıcı mürekkep ve toner aşırı örtüşen piksel kullanır. Piksel Doktoru ™ (patentli) bu sorunu çözer. Bu savurgan çakışan piksel belirlemek ve silmek için gelişmiş algoritmalar kullanır.

Elements Identifier™ 

Metin, resim veya grafik olarak bir sayfada farklı unsurları değişik tasarruf oranları tanımlayabilirsiniz,Aşağıdaki fotoğrafta görülebileceği gibi tek bir sayfa üzerinde metin için %35 grafik için %18 resim için %14 tasarruf oranları tanımlayabilirsiniz

Hemen Tasarruf
Kurulum ve aktivasyonun hemen ardından, PretonSaver, kaliteden ödün vermeksizin toner ve mürekkep tüketimini hemen azaltır. Yazılım, iş süreçleri veya son kullanıcı iş akışlarını hiçbir kesintiye uğratmadan tasarruf kontrollerini otomatik olarak uygulayarak, arka planda çalışır.

Komple Görünürlük
PretonSaver tüm yerel ve ağ yazıcılarını otomatik olarak tanır. Her yazdırma işi için kapsamlı kullanım istatistiklerini toplayarak, PretonSaver organizasyon, grup, birey ve uygulama düzeylerinde kapsamlı bilgi sağlayabilir. Bu bilgiler, baskı kalıpları ve maliyet yapılarının tam görünürlüğü için ayrıntılı maliyet ve kullanım raporları olarak derlenir.

Sürekli Optimizasyon
PretonSaver % 20'ye kadar ek tasarruf için, kağıt kullanımı da dahil olmak üzere bir kurumun baskı faaliyetlerini optimize edecek esnek kuralları içerir. Baskı kuralları, genel veya kullanıcılara, gruplara ya da uygulamalara özgü ayrıcalıklar ve/veya kotaları içerir. Örneğin, pazarlama departmanı için renkli baskı ayrıcalığı, Outlook uygulamasından alınacak çıktılar için yüksek tasarruf düzeyinde baskı ya da Internet tarayıcılarından grafik ve resimlerin tek renkli yazdırılması gibi ayrıcalıkları içerir.

Merkezi Yönetim
PretonSaver'ın bütünleşik çerçeve yapısı, tüm raporlamaların ve sistemin merkezi yönetimini sağlar. Yazılım işletme altyapısına yüklenebileceği gibi SaaS tabanlı model olarak Bulut içine de yüklenebilir. İşletme altyapısına ya da Buluta yüklü olsa da PretonSaver birkaç dakika içinde çalışmaya hazır hale gelecektir.

 

Özellikler

  • Toner ve mürekkep optimizasyonu
  • Kapsamlı raporlar ve istatistikler
  • Özelleştirilmiş baskı kuralları ve politikaları
  • Tüm yazıcı türlerini destekler:
  • Mürekkepli ve lazer
  • Tek renk ve renkli
  • Network ve yerel
  • Windows çevre entegrasyonu

 

PretonPower™- Nedir ?

Yazılım Tabanlı Bilgisayar Güç Yönetimi,

Yapılan Araştırmalarda Şirketlerdeki bilgisayarların %60’ı  akşam ve hafta sonları sadece monitör düğmelerine basılarak kapatılıyor ve cihaz çalışır halde bırakılıyor,

Enerji fiyatlarındaki hızlı yükseliş ve artan çevre mevzuatı  çerçevesinde kurumlar daha verimli güç tüketimi için yeni ve yenilikçi çözümler arıyorlar.
Geceleri, hafta sonları ve hatta gün boyunca çalışanların çalışma alışkanlıklarını kesmeden, - PretonPower kullanımda olmadığında açık dosyaları kaydederek bilgisayarları kapatarak sorunu çözer.

PretonPower en gelişmiş bilgisayar güç yönetimi yazılımıdır,Yönetim Ve Kontrol ile enerji tüketimi genel elektrik maliyetlerini ve kuruluşun LAN ve WAN arasında CO2 emisyonlarını  azaltmanızı sağlar

 

Esnek Enerji Tasarruf Politikaları
Merkezi PretonPower enerji yönetim konsolu kuruluş genelinde güç politikaları oluşturmak ve yönetmenizi sağlar. PretonPower bireysel ve grup davranış modelleri sorunsuz çalışması ya da BİT performansını kesintiye uğratmadan sisteme entegre çalışır. PretonPower ile uzaktan bilgisayarları kontrol edebilir ve Hibernate, Uyku Shut down modlarını seçebilirsiniz.

Convenient Wake-Up Function
PretonPower aktive on-demand belirli bir uyandırma politikasına kadar veya bilgisayar kapalıyken kalır planlanan seçenekleri ya da uyku / hazırda bekletme modunda da dahil olmak üzere, bir düşük güç durumuna bilgisayarlar için çeşitli gelişmiş uyandırma yetenekleri sunuyor. PretonPower ayrıca belirli bir bilgisayar ve uygun bir uzaktan kumanda için on-demand işlevlerini destekler & Quot; Wake-on-Web & quot; seçenek.

PretonPower + PretonSaver = En Tasarruf
PretonPower ve mürekkep ve toner tasarrufu yazılım, PretonSaver, tam optimum sonuçlar için entegre edilmiştir. Tek bir yönetim arayüzü ile, bilgisayarlar ve yazıcılar hem kullanım politikalarını tanımlayabilirsiniz. Preton kombine yazılım uygulamalarını kullanarak yılda, çalışan başına 110 $ kadar tasarruf edebilirsiniz.

PretonPower ile:

  • % 60'a varan bilgisayarınızın elektrik faturasını düşürebilirsiniz.
  • Ayrıntılı maliyet ve kullanım raporları oluşturabilirsiniz.
  • Her 24 saatlik bir süre için ayarlanmış birden çok güç politikaları uygulayabilirsiniz.
  • Otomatik olarak Microsoft makine grupları için Active Directory veya bireysel makine ile senkronize
  • Merkezi PC sistem güç yönetimi
  • CO2 emisyonunu ve karbon ayak izini azaltmak
  • PretonPower + PretonSaver yılda, çalışan başına 110 $ kadar tasarruf sağlar

 

Preton — Sürdürülebilirlik için ortağınız

Baskı Hacmi azaltmak = Tasarruf = Çevreye yardım 

Dikkatli şirketleri sürekli atıkları azaltmak için yollar arıyor,

Günümüzde  kurumsal şirketler çevre kirliliği üzerinde daha hassas davranıyorlar ve kurumsal karbon ayak izi etkilerini en aza indirebilmek için sürdürebilirlilik alanında çalışmak profesyonel departmanlar oluşturuyorlar ve  dikkatli şirketler sürekli atıkları azaltmak için çözümler arıyorlar,

Birçok şirket farkında olmayabilir ama onların yazıcıları günlük bazda gereksiz baskılar üretmekte ve ne kadar gereksiz bir israf oluşturmaktadır. 

 Preton patentli  Piksel Doktoru teknolojisi ile gözle görülür  kaliteyi bozmadan toner de %35'e kadar tasarruf sağlar. Bu kartuş başına 4.8kg CO2 salınımını azaltır. 

Ne kadar kağıt, mürekkep, toner ve diğer baskı kaynaklarından  tasarruf ve daha fazla nerede tasarruf edebilirsiniz?

Belirli hangi kullanıcıların veya grup ilkeleri ayarlamaları gerekir?

Her kurumsal departmanı, bireysel ve uygulama düzeyinde, her yazdırma işi için kapsamlı kullanım istatistikleri ile herhangi bir zamanda öğrenin. 

Karbon ayak izinizi azaltın ve PretonSaver ile aynı anda para ve kaynak tasarrufu sağlayın.

Ve hem PretonSaver Hem PretonPower  İçin hiçbir detaylı çalışma yapmaya gerek olmadan Raporlamalardan sürdürülebilirlilik raporunuzu alın ve genel raporlamalarınız daha sağlıklı raporlayın.

 

 

 
Gönderildi : 16/11/2016 13:34

Paylaş: