ÇözümPark

Çözümsüz Sorununuz Kalmasın. Türkiyenin En büyük Bilişim Topluluğu
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Ajanda Online Destek Biz Kimiz? Eğitim İletişim

ankara sunucu barindirma hiz.

Son Mesajınız 02-10-2010, 13:30 Vural KOYUSTU tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  02-08-2010, 16:58 151623

ankara sunucu barindirma hiz.

Merhabalar,

Ankara'da sunucu barindirma hizmeti alabilecegim firma onerileri rica edebilir miyim ? Hali hazirda hizmet almis oldugum firma ismi HayatNet (eski Meteksan) 'dir.

Tesekkurler,

•  02-08-2010, 17:36 151632 Cevap 151623

Cevap : ankara sunucu barindirma hiz.

Merhaba

Ankara'da Global İletişim (Ostim Dc) , pekçok banka sistemleride orada ve sorunsuz çalışıyor.

Takip edilmek , izlenmek güzel bir şey. Ama biz düşünelim başkaları hazıra konsun.. iyimiş !!!
    Bir şeyide siz düşününde biz yapalım arkadaş...
    Bunun üstüne en iyi söz ; Taklitler Asıllarını Yüceltir olacaktır.. Bizi izlemeyi artık bırakın da fikir üretin biraz....

http://support.microsoft.com/gp/tmg_backup_restore/tr

HakanUzuner.com
  •  02-08-2010, 23:22 151686 Cevap 151623

Onur ARABACI:

Merhabalar,

Ankara'da sunucu barindirma hizmeti alabilecegim firma onerileri rica edebilir miyim ? Hali hazirda hizmet almis oldugum firma ismi HayatNet (eski Meteksan) 'dir.

Tesekkurler,

Merhaba;

HayatNET bildigim kadarı ile eski meteksan değildir ama sistemlerini kullanıyorlarmı orasını bilmiyorum. Niçin değiştirmek istiyorsunuz ?

İyi günler...

http://www.esersolmaz.com
  •  02-09-2010, 8:38 151734 Cevap 151686

Eser SOLMAZ:
    Onur ARABACI:

Merhabalar,

Tesekkurler,

Merhaba;

HayatNET bildigim kadarı ile eski meteksan değildir ama sistemlerini kullanıyorlarmı orasını bilmiyorum. Niçin değiştirmek istiyorsunuz ?

İyi günler...

Merhabalar,

Yaklasik 2,5 yildir Meteksan firmasindan hizmet aliyorum ve son 2-3 aydir Metaksan datacenter hizmetlerinin HayatNet firmasina devir olduguna dair bilgi mesaji aldiktan sonra son 2 faturam HayatNet firmasi tarafindan gonderildi.

Teknik anlamda suan icin bir sıkınti yasamasamda Finans/Muhasabe departmanlari odemeler konusunda sikayetci olduklarini iletmeleri uzerine bu arayisa girmis bulunmaktayim.

Hakan Bey, oneriniz icin tesekkurler. Firmadan geri donus bekliyorum.

•  02-09-2010, 12:54 151844 Cevap 151734

Merhaba;

Bende teknik anlamda çok yeterli bir kadroya ve çok iyi bir hizmet anlayışı olan bir firma oldukları için şaşırdım açıkçası !!!

Bence diger alternatiflerede bakın tabi ama ödemelerinden çok teknik avantajları daha önemli olmalıdır.

İyi çalışmalar dilerim.

http://www.esersolmaz.com
  •  02-09-2010, 14:04 151864 Cevap 151623

Merhabalar;

Ankara'da Global İletişim (Ostim Dc)'den hizmet almaktayız. 32 mbit hat kullanıyoruz ve çok çok memnunuz zaten 3 yıldır İstanbul'daki Dc den hizmet alıyorduk 3 yılda toplasak 3 kesinti olmamıştır. Önerebileceğim bir firmadır. Dilerseniz kendi hattımız üzerinden size yardımcı olabiliriz.

İyi günler dilerim.

•  02-10-2010, 13:30 152120 Cevap 151734

Merhaba, bu konuda Hayatnet tarafında verilen teknolojik altyapı hizmeti, rakiplerinden kendisini ciddi bir sekilde ayırmakta.

Onur Bey isterseniz sizinle özelden konusabiliriz, yardımcı olmak isterim sorunlarınızla alakalı.

Vural. 

RSS haberlerini XML olarak görüntüle